reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Dobry :)

Grooha ze kielbasa to rozumiem- u nas nie ma takich jak w Polsce a jak sa to za duza kase, cukierki tez mozna rozumiec ale pasta czy plyn po goleniu to zdecydowanie  przesada i zapewniam ,ze moga sami kupic i nie zawracac tobie d... takimi pierdolami.
Gratuluje wygranej :)
Joanka i Tunia naprawde was podziwiam ,jestescie bardzo dzielne dziewczyny- duza buzka dla was :-* :-* :-* i trzymam kciuki
Kinku my zawsze spalismy przy zgaszonym swietle, czasami tylko w nocy zapalalam lampke jak musialam malego przebrac czy nakarmic- teraz juz nie zapalam jak sie przebudzi daje mu butle i ide dalej spac, Niki wypije ile chce i tez zasypia.

'Egzorcyzmy... nie widzialam, natomiast 'Constantine' podobal mi sie.

Dzisiaj jestem strasznie rozleniwiona- nic mi sie nie chce, moze jak mlody sie wyspi pojdziemy na spacer- chociaz widze ,ze znowu zbiera sie na deszcz.

reklama
Witam i o zdrowie pytam,

Tuniu, puściłam tchórza..tzn. pod pretekstem zasmarkanego krzysia i nie mniej smarkatej Majki poprosiłam Piotrka aby pojechał dzisiaj do Dolmedu, i poprosił Przestalskiego o wyznaczenie innego terminu, najlepiej po połowie czerwca, bo będę już, mam nadzieję po sesji.
Tak więc siedzę jutro w domu, bez rur w nosie, z wyrokiem w zawieszeniu. Zobaczyłam wizję Krzysia z nieoczyszczonym nosem przez 4 dni i oskrzelami zainfekowanymi i powiedziałam sobie zdecydowane: nie. Teściowa jest OK< ale podejścia do młodych raczej nie ma, może już natchnienia nie ma, a może skoro ja nie jestem jej córką, zwyczjanie się boi.
To co, umawiamy się na wspólne szpitalowanie ?

Grooha, ależ wam się manna posypała z nieba, i to w sam raz przed odlotem, czuję coś , że Olafek zarobi niezły prezent od rodziców.

Gosiczko, cieszę się , że żyjesz, a prześcieradło ma się dobrze ;D

My również śpimy od zawsze po ciemku w nocy, a Krzyś to wręcz nie zaśnie przy świetle.

Hej, hej ;D

Grooszka a to niespodzianka, lotek wrocil co wzial ;D
fajnie, ze bedziecie mogli zaszalec z lekka reka ;D

Joanko, niezmordowana kobietko ;D kto tak jak Ty zajmie sie dzieciaczkami ? - nikt!
Majka tak lekko podeszla do wizji braku Ciebie na wizji, bo poprostu nie wie co to Twoja nieobecnosc przy niej,
alez ona ma sielskie dziecinstwo z Toba ;D

Tuniu u nas tez dzien swistaka urozmaicany jak tylko mozna niezauwazalnymi detalami ;D
wczoraj przez te deszcze nie bylismy na spacerku i Milenka nie chciala zasnac, wkoncu skapitulowalam i zostawilam ja uradowanemu po meczu i skoremu do zabaw tacie ;D
rano jak wstalam zyli oboje ;D

Anineczko, nie daj sie ;D zdrowie to najdoskonalszy dla nas stan ;D

Constantine ogladalam w ciazy ;D
Egzorcyzmow... jeszcze sie nie tknelam ;D, ale skoro Gosiczka przetrwala noc to moze sie odwaze ;D

Grooha ale miło cie los potraktował ::) Wydaj kaskę na szaleństwo ;)

Ineczka ja też Constantina w ciąży oglądałam. W ogóle Jacko takie filmy mi prezentował, że szok...chyba żeby poród wywołać. A tu nic....Hanka 11 dni po terminie na świat przyszła

Hania spała przy zapalonym świetle, bo mamusia musiała widzieć w nocy gdzie idzie i czy przypadkiem nie stąpa po piesku. Potem zamieniła się z tatusiem miejscami w łózku, bo tatuś śpi jak kamień i córeczki nie słyszy. I niby bliżej Hanulki ale po ciemku cięzko smoka znależć .Jednak mimo wszystko wolę wersję without light ;)

ja też mam lampeczke zapalona całą noc, może spróbuje zgasic ::)
choc ciezko mi sobie to wyobrazić

grooszka ale fajnie , przed samym wyjazdem wpadło pare groszy , super bedzie co wydawać ;)

u nas pieknie na polku, zaraz do kolezanki na jakąs kawe pedze ::) pogadam troche w realu nie tylko na necie :p

co się dzieje z Melanie , pakujecie się juz ???

Anineczka wracaj do zdrowia :)

faktycznie Mel już wczoraj nie było...kurcze jeszcze jej się taka przerwa nie zdarzyła, nawet jak rodziła to od razu tu wróciła ::)

extra, właśnie się dowiedziałam z wiadomości, że płyn do soczewek którego używam wywołuje grzybiczne zapalenie rogówki :mad:
i w usa i singapurze podnieśli alarm i wycofują z rynku, a ja w POlsce bez problemu kupiłam nową butlę tydzień temu :mad: :mad: :mad:

hej ;D
jeszcze nie czytałam zaległości

Byliśmy 2 dni na Helu ;D z chrzestnym Pariski
było extra !!
...pogoda była taka sobie ::)
ale uśmiałam się za wszystkie czasy ;D

Ja też uzywałam tego płynu do soczewek ale zaledwie kilka razy :p

Dopiero po 2 dniach zaczęłyście sie o mnie martwić ??? :( ::) >:D :D :D :D

reklama
o, to ja jestem na czasie ;) idę jutro, ale kurde... paragon trzeba mieć? bo ja raczej wywalam od razu :mad:

no to super Mel, pogoda nie jest najważniejsza na takich wypadach! przewietrzyłaś umysł i ciało :laugh:
czy to takie symboliczne pożegnanie z Bałtykiem? i Polską?

Do góry