reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Anineczko, serdecznie dziękuję za zaproszenie, ostatecznie nie mówię nie , bo nigdy nie wiadomo, co się stanie, ale z reguły wolę polegać na sobie i nie zawracać ludziom niepotrzebinie głowy swoimi sprawami, czuję się psychicznie odciążona jeśli nie mam długów wobec banków i ludzi, ani finansowych ani moralnych.
Baaardzo serdecznie jeszcze raz dziękuję za pomoc, jeśli będziemy jednak w okolicy to z pewnością zastukamy aby się obściskać i ucałować , zwłaszcza jako Lubinianie ;D maleńki ten świat Maila podaję na privie.

reklama
No no u mnie napewno nie bedzie zadnych dlugow ;D
Nawet tych moralnych.
Tak wiec umowa stoi:
Potrzebujecie dachu nad glowa i go macie, kiedy tylko chcecie ;)
No jako Lubinianie napewno sie dogadamy ;D

jako typowy rak mam ciary, kiedy mysle o obczyznie... a juz o takim dluzszym wyemigrowaniu nawet nie smiem myslec...

Joanko chyle czola dla Twego poczucia humoru polaczonego z zabojczym optymizmem i hartem ducha ;D ;D ;D
a wracajac do podbrzusza i jego bolu, to mam nadzieje, ze te prochy Cie z niego ulecza!

tunia
slabo mi sie robi, kiedy mysle o wiertarce ::)

ale gdybyscie (faktycznie) spotkaly sie w szpitalnych warunkach to dopiero byloby cool ;)

Blanus pisze:
Joanko chyle czola dla Twego poczucia humoru polaczonego z zabojczym optymizmem i hartem ducha ;D ;D ;D
a wracajac do podbrzusza i jego bolu, to mam nadzieje, ze te prochy Cie z niego ulecza!

tunia
slabo mi sie robi, kiedy mysle o wiertarce ::)

ale gdybyscie (faktycznie) spotkaly sie w szpitalnych warunkach to dopiero byloby cool ;)

Nic dodac nic ujac

Prawda Blanuśku ?  ;D Ale Tunię wizja użycia wiertarki w promocji chyba powaliła, bo ucichła nam nasza tragedia laryngologiczna, ( nastepna po mnie) .... ;) ;D Tuuuuniuuuu, halo, dziuba, ocknij się i zacznij pakować torbę.  ;D

A ja ide samotnie poprzytulac sie do poduchy. Moj upierdliwy maz wybyl na noc do pracy, zostawiajac mnie sama w domu po obejrzeniu Egzorcyzmow Emily Rose >:D >:D

reklama
Gosiczko, ;D ;D ;D może zmieścisz się w 4+ Kubaśnego, wtedy nawet pobódka w nocy nie będzie stresem... ;D
Cóż to za osóbka i jej egzorcyzmy ?

Do góry