reklama
;D trochę się go boję samego wypuszczaćbaasia pisze:Kinek Jacek musi super wygladac z Haneczka w nosidelku to takie slodki widok tatus z coreczka
to i ja sie przywtam, choc juz pozno SIEMANDERRRO
raaany, wreszcie mi sie humor poprawil, tez mielismy (kolejna) nieprzespana noc i chodzilam dzis sflaczala jak detka
teraz sie polozylam z cora na poobiednia drzemke i czuje sie, jak mlody bog
wlasciwie bogini ;D
Antosiatato witam, witam
a opcje, ktore poprawia wyswietlanie watkow i odpowiedzi sa do ustawienia w profilu w "opcjach wygladu"
Joanko jak Twoje podbrzusze? przestalo bolec?
Dzis bylam z Arisa w wydawnictwie z ktorym wspolparcuje, dziecina byla pokazowo grzeczna
nikt mi nie uwierzyl, ze nie daje mi pracowac : ;D
no, a teraz smigne po watkach
i tak jestem juz mocno zacofana na bb :
raaany, wreszcie mi sie humor poprawil, tez mielismy (kolejna) nieprzespana noc i chodzilam dzis sflaczala jak detka
teraz sie polozylam z cora na poobiednia drzemke i czuje sie, jak mlody bog
wlasciwie bogini ;D
Antosiatato witam, witam
a opcje, ktore poprawia wyswietlanie watkow i odpowiedzi sa do ustawienia w profilu w "opcjach wygladu"
Joanko jak Twoje podbrzusze? przestalo bolec?
Dzis bylam z Arisa w wydawnictwie z ktorym wspolparcuje, dziecina byla pokazowo grzeczna
nikt mi nie uwierzyl, ze nie daje mi pracowac : ;D
no, a teraz smigne po watkach
i tak jestem juz mocno zacofana na bb :
Blanuś nie , zaczęło mnie dzisiaj po południu znowu boleć i w cholerę nie wiem o co chodzi... Bo ani Twój ani Baasi opis nie odpowiada moim bólom, boli ale nie tak, że knebel zagryzam, zwyczajnie kłuje, i promieniuje na prawą nogę, i tylko z prawej strony. Co do bolesności przy badaniu gin. lekarka cuda ze mną wyczyniała i stwierdziła że gdyby to był wyrostek albo przydatki, to skakałabym, ( jak Ty) a ja nic, luzik. I dopiero USG wykazało , że jajnik jest ponad 2 razy większy. No ale pomniejszył się już sporo, antybiotyk biorę od ponad tygodnia, a kłucie jak było tak jest... Jest kilks dni przerwy, po czym z nienacaka napada mnie świństwo jedne.
Umówiłam się też na piątek do szpitala i jednak pójdę na tą dziadowską punkcję. 4 dni sobie poleżę i się porelaksuję w gronie szpitalnych bakterii i innych przyjaciół człowieka....
Blanuś, cieszę się że humor dopisuje :laugh:
Kinek, wersja: tatuś bezradny z płaczącą niunieczką też ma niezłe chody :laugh:
Umówiłam się też na piątek do szpitala i jednak pójdę na tą dziadowską punkcję. 4 dni sobie poleżę i się porelaksuję w gronie szpitalnych bakterii i innych przyjaciół człowieka....
Blanuś, cieszę się że humor dopisuje :laugh:
Kinek, wersja: tatuś bezradny z płaczącą niunieczką też ma niezłe chody :laugh:
reklama
Joanko, za żadne skarby nie zgadnę ;D
dzisiaj jestem i służe radą
ja u rzeźnika byłam wczoraj i chcieli mnie zostawić w piśtalu, ale się nie dałam.
poza tym pani dr usiłowała namówić mnie na wcześniejszy termin operacji, głównym argumentem była nowa wiertarka ;D
dzisiaj jestem i służe radą
ja u rzeźnika byłam wczoraj i chcieli mnie zostawić w piśtalu, ale się nie dałam.
poza tym pani dr usiłowała namówić mnie na wcześniejszy termin operacji, głównym argumentem była nowa wiertarka ;D