reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
to i ja sie przywtam, choc juz pozno SIEMANDERRRO :)

raaany, wreszcie mi sie humor poprawil, tez mielismy (kolejna) nieprzespana noc i chodzilam dzis sflaczala jak detka
teraz sie polozylam z cora na poobiednia drzemke i czuje sie, jak mlody bog
wlasciwie bogini ;D

Antosiatato
witam, witam :)
a opcje, ktore poprawia wyswietlanie watkow i odpowiedzi sa do ustawienia w profilu w "opcjach wygladu"

Joanko jak Twoje podbrzusze? przestalo bolec?

Dzis bylam z Arisa w wydawnictwie z ktorym wspolparcuje, dziecina byla pokazowo grzeczna :)
nikt mi nie uwierzyl, ze nie daje mi pracowac ::) ;D

no, a teraz smigne po watkach
i tak jestem juz mocno zacofana na bb ::)

Blanuś nie , zaczęło mnie dzisiaj po południu znowu boleć i w cholerę nie wiem o co chodzi... Bo ani Twój ani Baasi opis nie odpowiada moim bólom, boli ale nie tak, że knebel zagryzam, zwyczajnie kłuje, i promieniuje na prawą nogę, i tylko z prawej strony. Co do bolesności przy badaniu gin. lekarka cuda ze mną wyczyniała i stwierdziła że gdyby to był wyrostek albo przydatki, to skakałabym, ( jak Ty) a ja nic, luzik. I dopiero USG wykazało , że jajnik jest ponad 2 razy większy. No ale pomniejszył się już sporo, antybiotyk biorę od ponad tygodnia, a kłucie jak było tak jest... Jest kilks dni przerwy, po czym z nienacaka napada mnie świństwo jedne.
Umówiłam się też na piątek do szpitala i jednak pójdę na tą dziadowską punkcję. 4 dni sobie poleżę i się porelaksuję w gronie szpitalnych bakterii i innych przyjaciół człowieka....

Blanuś, cieszę się że humor dopisuje :laugh:

Kinek, wersja: tatuś bezradny z płaczącą niunieczką też ma niezłe chody :laugh:

P.S. Tuniu, stukałam wczoraj do Ciebie po radę, ponieważ dzisiaj rano miałam się z rzeźnikiem umówić ostatecznie, no i niestety nie było Cię :-[

reklama
Joanko, za żadne skarby nie zgadnę ;D
dzisiaj jestem i służe radą :)

ja u rzeźnika byłam wczoraj i chcieli mnie zostawić w piśtalu, ale się nie dałam.
poza tym pani dr usiłowała namówić mnie na wcześniejszy termin operacji, głównym argumentem była nowa wiertarka ;D

Do góry