reklama
Widze że wszystkie krzątacie się pewnie w kuchni albo kładziecie dzieciaczki spać.... a może już świętyjecie????
Cisza tu dzisiaj jak makiem zasiał....
Łukasz już od ponad godziny spi. Biedulek w nocy miał gorączkę a teraz troszkę go uszko pobolewa. Zęby zęby zęby... no niech już wyleza chole..ry jedne bo mi Łukaszka zamęczą. Bola go przeokropnie ale dzielne jest to moje słoneczko i za bardzo w kośc nie daje. Żal mi go jak patrze jak się biedulek męczy.
Kuba jeszcze urzeduje. Ja wpadłam na chwilkę poczytac co u Was i zaraz zabieram się za ostatnie prasowanko przed świętami.
Wszystko już gotowe. Jutro rano tylko sałatki zrobię i pójdziemy ze święconką i mamy luzik.... świętujemy do przyszłego czwartku, bo dopiero wtedy idziemy do pracy.
Miłego wieczorku wrześnióweczki
Cisza tu dzisiaj jak makiem zasiał....
Łukasz już od ponad godziny spi. Biedulek w nocy miał gorączkę a teraz troszkę go uszko pobolewa. Zęby zęby zęby... no niech już wyleza chole..ry jedne bo mi Łukaszka zamęczą. Bola go przeokropnie ale dzielne jest to moje słoneczko i za bardzo w kośc nie daje. Żal mi go jak patrze jak się biedulek męczy.
Kuba jeszcze urzeduje. Ja wpadłam na chwilkę poczytac co u Was i zaraz zabieram się za ostatnie prasowanko przed świętami.
Wszystko już gotowe. Jutro rano tylko sałatki zrobię i pójdziemy ze święconką i mamy luzik.... świętujemy do przyszłego czwartku, bo dopiero wtedy idziemy do pracy.
Miłego wieczorku wrześnióweczki
Gosiczka
Mamusia Kubusia
Aaa, i dzisiaj przesadziłam Juniora do większego fotelika. Dostaliśmy od znajomej za darmo, to nie wybrzydzamy, ale i tak jest spoko ;D 9-18kilo, rozkładany, i ma ładną niebieska tapicerkę, tylko firma jakaś nieznana ;D Pierwsza jazda z mamusią zaliczona ;D A ja się cieszę przy okazji, że wreszcie wiosna i można troszkę szybciej jeździc ;D Dzisiaj na autostradzie rozbujaliśmy nasze stare cinquecento do ponad 130 km/h, co dla takiego małego pierdzipęda jest nie lada wyczynem
mi dzis glowa peka
Milenka ma tez ciezki dzien - zeby
o spaniu nie ma mowy, zeby tylko tak jak wczoraj do 23 nie marudzila :
pogoda u nas nienajlepsza, lalo strasznie, pozniej slonko zaswiecilo na chwilke,
dzis podobno juz nic sie robic nie powinno, ale chyba nie ma domu w ktorym juz wszystko byloby popieczone, pokrojone i przygotowane na 100%
pamietam jak w dziecinstwie nawet radia nie mozna bylo wlaczyc, a dzis net :
Milenka ma tez ciezki dzien - zeby
o spaniu nie ma mowy, zeby tylko tak jak wczoraj do 23 nie marudzila :
pogoda u nas nienajlepsza, lalo strasznie, pozniej slonko zaswiecilo na chwilke,
dzis podobno juz nic sie robic nie powinno, ale chyba nie ma domu w ktorym juz wszystko byloby popieczone, pokrojone i przygotowane na 100%
pamietam jak w dziecinstwie nawet radia nie mozna bylo wlaczyc, a dzis net :
buahahahah ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;DGosiczka pisze:Aha, i jeszcze, Kuba nauczył się mówic "nie". I obsikał dzisiaj twarz teściowej, jak mu zmieniała pieluchę ;D
M
Melanie
Gość
Hej
Pariska miała dzisiaj pierwszą w swoim życiu stłuczkę - pewniem Pan wjechał nam w dupkę w naszą bryczkę
2 godziny czekaliśmy na olice:
Pariska była dzielna
A my się aż tak nie martwimy, bo mamy hak i ten Pan sobie bardziej zniszczył furkę : a u nas prawie nic nie widać
ale strzał był taki, że nas przesunęło
a mój mąz jak sie zdenerwował, że mamy dziecko na pokładzie i ktoś w nas wjechał
ale udało mi sie szybko męża przekonać, że nerwy są tu nie potzrebne, bo w sumie nic się nie stało
Ten Pan był bardzo sympatyczny a każdemu może się zdażyć nie wyhamować - zwłaszcza, że akurat popadało i było ślisko :
Pariska miała dzisiaj pierwszą w swoim życiu stłuczkę - pewniem Pan wjechał nam w dupkę w naszą bryczkę
2 godziny czekaliśmy na olice:
Pariska była dzielna
A my się aż tak nie martwimy, bo mamy hak i ten Pan sobie bardziej zniszczył furkę : a u nas prawie nic nie widać
ale strzał był taki, że nas przesunęło
a mój mąz jak sie zdenerwował, że mamy dziecko na pokładzie i ktoś w nas wjechał
ale udało mi sie szybko męża przekonać, że nerwy są tu nie potzrebne, bo w sumie nic się nie stało
Ten Pan był bardzo sympatyczny a każdemu może się zdażyć nie wyhamować - zwłaszcza, że akurat popadało i było ślisko :
reklama