reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

vg0ayc.jpg

Pisanych jojecek, wirzbowych bazicek,
kiełbasy święconej, dużo krzanu do niej,
baby polukrzonej, kukiełki pieconej,
Zmartwychwstanio w dusy i
Wiesny... po usy!
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

vg0bbc.jpg

reklama
Widze że wszystkie krzątacie się pewnie w kuchni albo kładziecie dzieciaczki spać.... a może już świętyjecie????

Cisza tu dzisiaj jak makiem zasiał....

Łukasz już od ponad godziny spi. Biedulek w nocy miał gorączkę a teraz troszkę go uszko pobolewa. Zęby zęby zęby... no niech już wyleza chole..ry jedne bo mi Łukaszka zamęczą. Bola go przeokropnie ale dzielne jest to moje słoneczko i za bardzo w kośc nie daje. Żal mi go jak patrze jak się biedulek męczy.

Kuba jeszcze urzeduje. Ja wpadłam na chwilkę poczytac co u Was i zaraz zabieram się za ostatnie prasowanko przed świętami.

Wszystko już gotowe. Jutro rano tylko sałatki zrobię i pójdziemy ze święconką i mamy luzik.... świętujemy do przyszłego czwartku, bo dopiero wtedy idziemy do pracy.

Miłego wieczorku wrześnióweczki

Kubol ani myśli spac ;D Wierci się w łóżeczku i śpiewa ;D Właśnie go napchałam jedzonkiem i wyszorowałam, więc liczę, że zaraz padnie.

Aaa, i dzisiaj przesadziłam Juniora do większego fotelika. Dostaliśmy od znajomej za darmo, to nie wybrzydzamy, ale i tak jest spoko ;D 9-18kilo, rozkładany, i ma ładną niebieska tapicerkę, tylko firma jakaś nieznana ;D Pierwsza jazda z mamusią zaliczona ;D A ja się cieszę przy okazji, że wreszcie wiosna i można troszkę szybciej jeździc ;D Dzisiaj na autostradzie rozbujaliśmy nasze stare cinquecento do ponad 130 km/h, co dla takiego małego pierdzipęda jest nie lada wyczynem :p

mi dzis glowa peka
Milenka ma tez ciezki dzien - zeby :(
o spaniu nie ma mowy, zeby tylko tak jak wczoraj do 23 nie marudzila ::)
pogoda u nas nienajlepsza, lalo strasznie, pozniej slonko zaswiecilo na chwilke,
dzis podobno juz nic sie robic nie powinno, ale chyba nie ma domu w ktorym juz wszystko byloby popieczone, pokrojone i przygotowane na 100%
pamietam jak w dziecinstwie nawet radia nie mozna bylo wlaczyc, a dzis net ::)

Ineczka, u mnie wszystko już popieczone, pokrojone i gotowe ;D Ale to tylko dlatego, że poszłam na łatwiznę i przyniosłam gotowce od mamy ;D

Hej
Pariska miała dzisiaj pierwszą w swoim życiu stłuczkę - pewniem Pan wjechał nam w dupkę :p w naszą bryczkę
2 godziny czekaliśmy na :police:
Pariska była dzielna
A my się aż tak nie martwimy, bo mamy hak i ten Pan sobie bardziej zniszczył furkę ::) a u nas prawie nic nie widać
ale strzał był taki, że nas przesunęło
a mój mąz jak sie zdenerwował, że mamy dziecko na pokładzie i ktoś w nas wjechał :p
ale udało mi sie szybko męża przekonać, że nerwy są tu nie potzrebne, bo w sumie nic się nie stało
Ten Pan był bardzo sympatyczny a każdemu może się zdażyć nie wyhamować - zwłaszcza, że akurat popadało i było ślisko ::)

reklama
Zdrowych, Pogodnych
Świąt Wielkanocnych,
pełnych wiary, nadziei i miłości.
Radosnego, wiosennego nastroju,
serdecznych spotkań w gronie
rodziny i wśród przyjaciół
oraz wesołego "Alleluja"
życzy Mikołajem z Gabrysią

Do góry