reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
Na stole święcone, a obok baranek,
Koszyczek pełny barwnych pisanek
I tak znamienne w polskim krajobrazie
W bukiecie srebrzyste, wiosenne bazie.
Zielony barwinek, fiołki i żonkile
- Barwami stroją uroczyste chwile.
W dom polski wiosna wchodzi na spotkanie,
Gdy wielkanocne na stole śniadanie.

kartka1443.jpg

Dobry wieczor :)

Nie amm zabardzo czasu sledzic co popisalyscie przez te swieta nadchodzace.
Rano jemy i sacerek potem szykujemy obiadek no i sparzatanie,a pozniej pobawic sie z niunia i szykowac kapsanko i utulic do snu. Pozniej to juz sily nie am do kompa zasiasc, a i tak maz mnie nie wpusci :p

Wiec pozdrawiam moje panie i do niebawem mam nadzieje :)
Milej nocki
Spijcie dobrze
Dobranoc :-*

Cieplych, pelnych radosnej nadziei swiat Zmartwychwstania Panskiego,a takze kolorowych spotkan z budzaca sie do zycia przyroda. Zdrowia, szczescia, humoru dobrego, a przy tym wszystkim stolu bogatego. Mokrego dyngusa, smacznego jajka i niech te swieta beda jak bajka. Na te Wielkanoc zyczyc Wam wypada ciepla domowego, milosci blizniego, placka wybornego, spokoju swietego. Zycze Wam tego wszystkiego z serca glebi.

:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Dzień dobry ;)

Kochane od Nas dla Was żyzenia:

Kolorowych jajeczek,
wacianych owieczek,
rozkicanych króliczków,
pyszności w koszyczku!
A przede wszystkim udanego uciekania w dniu "wielkiego lania".

http://www.100lat.pl/kartki/wielkanocne/berecik_wielkanocne/
- a to Kartka dla Was ode mnie ;) ;);) ale nie umiem wklejac animacji :(
Całuski Kochane Wrześnióweczki :-* :-* :-* :-* :-*

Jak tam Babeczki przygotowania??? pewnie w kuchni siedzicie i dlatego taka pustka tutaj ;)
Ja włąsnie zabieram sie za ciasta, dziś mazurek i snikers no i biszkopt na tort, a reszta jutro, dziś jeszcze sprzątanie wykończeniowe, i zakupki, tak u mnie Wielki piątek bedzie wyglądał.
Na szczęście jest ciepło, i słoneczko wyszło, tak więc mam ochotę do pracy.

Życzę miłego dzionka papa

KOCHANE MAMUSIE życzę Wam ciepłych, rodzinnych i wyjątkowych Swiąt Wielkanocnych a waszym małym zajączkom radości w kazdym wiosennym dniu.... :-*

krokusy6ni.jpg

reklama
Dzień dobry :)

ponieważ teraz tu jestem, a za chwilę może mnie nie być - bo Kama zawoła ;), bo ciasto będę musiała wyciągnąć z piekarnika, bo jajka do chrzanu się ugotują - chcę złożyć Wam życzenia :)

Kochane Wrześniówki!
"Wesoły nam dziś dzień nastał..."
Oby Wasze dni były wesołe
- szczęścia, radości i nieustającej wiosny!

wielkanoc.jpg

Do góry