reklama
M
Melanie
Gość
po coici Melci ;D
siwasek
Fanka BB :)
izis my po 3 szczepionce też mielismy gorączke, a w czesniej nie. Utrzymywała sie chyba z 2 czy nawet 3 dniizis pisze:Cześc
Właśnie wróciłam z Kuba od lekarza bo w nocy miał goraczkę 38
strasznie sie zdenerwowałam bo wczoraj dopiero co go zaszczepiłam a miesiąc temu leżelismy w szpitalu
Lekarz stwierdził że to pewnie od szczepionki może być ta temperatura ale wtedy chyba rączka byłaby tez zaczerwieniona : niewiem sama jakoś już nie ufam tym konowałom.....
boję się czy nie rozwija sie znowu jakaś infekcja : a dodam że Artur jest chory....no ale lekarz kazał mi podawać czopki i czekać trzy dni jak sie nie poprawi bądż pogorszy znowu przyjsć :
ale o co mu chodzi jak sie pogorszy tak jak wtedy znowu w szpitalu dzieciak mi wyląduje
a wy jak myslicie?od szczepionki ta gorączka? :
ty teraz pewnie berdziej się przejmujesz każda temeraturką po tych waszych płuckach nie ?
Zdrówka Kubulkowi życzymy, zeby go żadna infekcja nie dopadłą.
helou!
izisku mam nadzieję, że to po szczepionce. obserwuj Kubula póki co :-*
u nas też buro i szaro i nigdzie chyba nie wychodzę, wczoraj ledwo wyszłam z domu to miałam mokro w butach, do duszy taki spacer
do tego jestem wściekła na tego kuriera i czekam, żeby znowu nie przyszedł i nie powiedział że mnie nie było > > >
a myślałam, że sobie postepuję troszkę żeby zrzucić sadełko :
izisku mam nadzieję, że to po szczepionce. obserwuj Kubula póki co :-*
u nas też buro i szaro i nigdzie chyba nie wychodzę, wczoraj ledwo wyszłam z domu to miałam mokro w butach, do duszy taki spacer
do tego jestem wściekła na tego kuriera i czekam, żeby znowu nie przyszedł i nie powiedział że mnie nie było > > >
a myślałam, że sobie postepuję troszkę żeby zrzucić sadełko :
reklama
martusia_78
Mama Wrzesien05Czerwiec09
Witam serdecznie.
U nas nocka spokojna, za to w dzien szalenstwo, marudzenie i jeczenie hmm ??? ciekawe na co ??? znow na zeby ??? ??? ??? ???
dolne nam wyszly czyzby teraz gora ??? ??? ???
No pozyjemy zobaczymy ;D
Tatus niuni pojechal na deske ale mu fajnie ja tez bym chciala pewnie za rok dopiero
Pogoda u nas brzydka ponuro, zimno i pada snieg. Dos juz ma tej pogody. Sandra nie byla pare dni na dworze wiec dzis mialam nadzieje wyjsc, a tu klops i bylysmy tylko na ganku na pare minutek zeby sie troszke dotlenic. Teraz spi a ja czytam
U nas nocka spokojna, za to w dzien szalenstwo, marudzenie i jeczenie hmm ??? ciekawe na co ??? znow na zeby ??? ??? ??? ???
dolne nam wyszly czyzby teraz gora ??? ??? ???
No pozyjemy zobaczymy ;D
Tatus niuni pojechal na deske ale mu fajnie ja tez bym chciala pewnie za rok dopiero
Pogoda u nas brzydka ponuro, zimno i pada snieg. Dos juz ma tej pogody. Sandra nie byla pare dni na dworze wiec dzis mialam nadzieje wyjsc, a tu klops i bylysmy tylko na ganku na pare minutek zeby sie troszke dotlenic. Teraz spi a ja czytam