reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WRZESIEŃ!!!!

Nie wiem czy sie uda ale chyba w czerwcu moi rodzice kupia dom wiec jak wykonczylo by sie to juz bym nie musiala mieszkac tutaj ;D ;D ;D ;D ;D

reklama
fajnie ja bym wolala juz nie mieszkac z moim tata Przylazi tylko do domu i mi nerwy psuje tak jak teraz to zrobil ::) ::)

na pewno nie chciał Cię zdenerwować....
A ja mieszkam z teściami i co?.....

Ja tez już pójdę spać bo rano do przedszkola muszę wstać. Pogadamy jutro. Miłej nocy i mniej nerwów pa pa ;)

Nie czlowieka z jego charakterem trzeba naprawde rozumiec nauczyli kota dziadostwa a teraz bedzie ja odganial jak kolacja to kolacja a nie krzyczec wydzierac sie I do mnie sie czepiac zaczyna bo kota zawolalalm

No to schowaj się pod kołderką i już nie zaczynaj bo będziesz się niepotrzebnie denerwować a to zaszkodzi Twojej dzidzi. Teraz to naprawdę zmykam bo rano będą kłopoty. pa pa

Ja tez uciekam bo Spac mi sie chce I nerwicy dostane z tym forum nie wiem co jest czy zaduzo ludzi siedzi ::) ::) Dobranoc

reklama
Do góry