reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
helou :)
mnie nikt nie powalił w Tańcu... ale relatywnie najlepiej Stockinger zatańczył
o Gąsowskim nie słyszałam, ale Cichopek jest chyba z tym swoim tancerzem, nie?
Kręglicka jest dla mnie zdecydowanie za sztywna, i w tańcu i w obyciu, chyba jej woda sodowa uderzyla z deka do głowy :p
Dancewicz nie lubię jako osoby i stąd nie bardzo mnie przekonuje również w tańcu
przegapiłam Mroczka, jak mu poszło?
Paolo Cozza jest śmieszny, ale tańczyć to chłop nie umie :laugh: a ta jego tancerka jakaś dziwaczna była

eeee Stockinger nie potańczył ::)
wykonał kilka ruchów ciałem ale to nie było tańczenie ::) ::) ::)

Mroczek jest super - nigdy nie przepadałam za Mroczkami ale teraz zmieniam zdanie - jest niezły koleś :) i umie się ruszać :)

ale przynajmniej nie przeszkadzał i nie zepsuł wrażenia!
reszta miała dużo błędów i to psuło ogólne wrażenie programu. takie są moje odczucia :)
a z Mroczkami mam dokładnie to samo! :laugh: nigdy za nimi nie przepadałam, ale rusza się chłopak dobrze

oglądałam dziś kawałek magdy.m i hmmmm trochę nudne ::) albo ja sie nie znam. w każdym razie oglądając ten odcinek/fragment raczej/ nie zachęciłam się do dalszego ciągu. o co tam chodzi właściwie? czy to jest serial komediowy czy obyczajowy, czy jaki?

dzien dobry mamusie:)

wstaliśmy dziś sobie o 6 i chyba czas sie przywitać:p

Maks wypija właśnie butelke nektaru bananowego, może jestem jakaś dziwna ale zapach tego soku przypomina mi owocowe prezerwatywy ;D ;D
nie żebym je jadła czy coś, ale kiedyś takie cuda były na czasie ;D

chyba pogoda w końcu ładna będzie bo wiaterek ustaje, wczoraj jak poszlismy na spacer to zdążyliśmy pochodzić 10 minut i przestałam czuć uszy, więc wróciliśmy

może dziś się uda dłużej...

A jutro będzie koszmarny dzień-mój mąż ma urodziny i jego rodzice chcą do nas przyjść! Wczoraj zagoniłam go do sprzątania-w końcu to jego sprawa:)
i znajoma kucharka wczoraj dzwoniła, że nie zdąży upiec mu tortu bo musi się wnuczką opiekować:/mam nadzieje że uda mi się dziś jakiś gotowy chociaż zamówić

ale kupiłam mu już prezent-zegarek (wiem, że sie nie daje, ale on już tyle razy chciał sobie kupić i nic mu sie nie podobało, a na prezent nie bedzie wybrzydzał pewnie) i adidasy, a właściwie najki:)

i chcę mu coś super dobrego na kolacje jutro zrobić, macie pomysł???

DZień doberek :)
U nas słoneczko ładni świeci...niestety moja połowica się przeziębiła i wziął sobie trzy dni urlopu co by sie pokurowac :)
Kangurki wiedzę że kusisz los kupujac takie prezenty ;)

WITAM, WITAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :laugh: :laugh: :laugh:

nawet nie będę próbowała nadrobić tego, co napisałyście ::)

zrobiłam sobie tydzień przerwy od kompa, bo zaczęłam popadać w uzależnienie ;)

strrrrasznie u nas zimno i wczoraj i dzisiaj, śnieg leży, wiosny nie widać... :( :( :(

teraz spróbuję poczytać Was troszkę :)

reklama
czesc :)
wczoraj szybko padlam, a dzis dzien rozpoczelam od ogladania z mezem "Faceta z ogloszenia"
lekkie komedie moga pomoc w dobrym nastroju na caly dzien ;D
Beatka Magda M teraz ma nowa serie - mniej przykladaja sie do tekstow, a wiecej do scen lozkowych, ale kiepsko im idzie,
Monia, dobrze ze juz po odwyku ;D

u nas bialo za oknem, mam nadzieje, ze wiosna przyjdzie blyskawicznie i bezbolesnie ;D

Do góry