reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
Ineczka pisze:
Beatka Magda M teraz ma nowa serie - mniej przykladaja sie do tekstow, a wiecej do scen lozkowych, ale kiepsko im idzie,

na tvn style był program o tym serialu i reżyser chyba był bardzo dumny z tego że wprowadza tyle seksu

a ja oglądałam 1 odcinek i chyba wystarczy:p

już na siłe wymyślili te odcinki

beatka pisze:
oglądałam dziś kawałek magdy.m i hmmmm trochę nudne ::) albo ja sie nie znam. w każdym razie oglądając ten odcinek/fragment raczej/ nie zachęciłam się do dalszego ciągu. o co tam chodzi właściwie? czy to jest serial komediowy czy obyczajowy, czy jaki?
nieszablonowy ;D

dzień dobry ;D
aaaaale sie dzisiaj wyspałam :)
nawet mi sie coś śniło ale takie jakieś głupoty :p

pogoda słoneczna ale śnieg jeszcze zalega :p
niewiem co jeszcze by tu napisać ::)
zastanowie sie i wrócę ;D

hejka
u nas zimno, - 5 i wieje :mad:
spacer raczej sobie odpuscimy, tylko szybko do sklepu przemkniemy
głowa mnie wczoraj bardzo bolała
ogólnie niedziela była do d...
za przeproszeniem
Monia jak po odwyku???
brakowało tu ciebie!!
Edytka też sie nie odzywa

byle do wiosny.....

Witam witam

chyba sie dzis normalnie wyspalam.
Antek obudzil sie na jedzonko o 8.30 i pozniej spalismy do 11:20 ;D ;D ;D
Kochane mam to dziecko :laugh:

Pogoda niestety nietaka jak bym chciala :(
Wiec chyba nigdzie nie powedrujemy dzisiaj.

moniu helolek, kobieto odwyki od BB sa niebezpieczne!! ;D
Juz tego wiecej nie rob ;D

Ide malego ubrac i chyba cos zjesc!

Witam serdecznie!!

U nas dobrze wszystko :) cale szczescie ;D Zrobilismy sobie wypad w piatek i wrocilismy wczoraj wieczorkiem ;) W piatek pojechalismy do znajomych, maja corcie 2 tyg mlodsza od naszej i o dziwo laseczki ladnie sie ze soba bawily, wracalismy wieczorkiem i kurcze nasza mala chyba sie ciemnosci boi bo przez cala droge plakala, a momentami nawet sie darla hmmm nie wiem co jest grane ??? ??? ???

Sobote spedzilismy u mamy :) super nic nie musialam robic :) tylko leniuchowac ;D ;D ;D ;D ;D babcia sie mala zajmowala i jeszcze gotowala ;D ;D ale za to nocki byly meczace mala budzila sie co 15 min na cyca. Ledwo chycila, cmoknela i spala dalej. Chyba jej za goraco bylo, u nas inne klimaty i dziecko nie przyzwyczajone.
Kupilismy w koncu na allegro ten lozeczko-kojec, a nie w sklepie jak wczesniej chcialam ;) Mialam nadzieje, ze dojdzie paczka przed weekendem no ale niestety nie doszla :( i maz znowu u mamy spal na podlodze, a my z niunia na lozku i dlatego czulam jej kazde wiercenie. Dalo sie przezyc, nie dospalam w nocy ale za to rano pospalam do poludnia a babcia z mala szalala ;D ;D ;D ;D

Musimy czesciej takie wypady robic hihihihi i poodpoczywac ;D ;D ;D

W niedziele bylismy u tescia babki na 50 urodzinkach. Tak mi sie jechac nie chcialo  :mad: no i nie wiedzialam jak to przezyjemy  :p bleeee
na szczescie siedlismy w drugim koncu stolu ;D ;D ;D ;D i bylo oki ;)

Dzisiaj nocka minela nam superowo niunia obudzila sie raz o 6 zjadla i spala ze mna do 9.30 nawet nie wiem o ktorej maz do pracki wyszedl :)
Pogoda za to nie zabardzo i dzis zostajemy w domku no i na paczke czekamy ;)

I przywiezli nam ten kojec wreszcie ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D  super ;)
Jeszcze na zabawke czekam i tez sie juz doczekac nie moge mam nadzieje, ze dzis przyjdzie albo jutro najpozniej tez z allegro kupowalam i to w jednym dniu. A tu jedno przyszlo a drugie nie  hmmm ???

Oki koniec tych wywodow :) ide poczytac co popisalyscie przez weekendzik

reklama
Do góry