reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

WRZESIEŃ!!!!

cieszę sie, że Wy się cieszycie, że ja się cieszę, że Kama nie będzie miala poduszki ;) ;D

co do kar, to ja raczej nie miałam, a że bylam barrrdzo pyskata mając lat kilkanaście, więc raz czy dwa mój tato dał mi w "dziób", bo on strasznie pyskowania nie znosił :), a mama pogoniła mnie ścierką ;D

poszlabym na spacer gdyby mi ktoś wózek staszczył :), a tak, to zostaje wietrzenie :)

oszczędna też jestem - nawet bardzo ;D lubię mieć kasę, ale nie lubię jej wydawać ;)

reklama
Dzień dobry :)
Wreszcie mi net podłaczyli od przedwczoraj są jakies przerwy bo niby cos tam wymienja :/
We wtorek załatwiłam to wychowacze i zasiłek porodowy teraz tylko na pieniążki czekać :)
Ogólnie te dwa dni mineły spokojnie...teraz Mati z tatą śpią czekam aż się obudzą i na spacer :)
Odrobię zaległości na bb może jakąś nową moją produkcje wkleje ;D
co do kar to ja wobec Emili też stosuje jak już naprawde coś wywyinie :)
a ja wogole nie jestesm oszczędna potrafie kaske co do grosza wydać ;D

a my po spacerku:) chyba czas rozejrzeć się za nowym wózkiem, bo Maks całą drogę wkurzał się że za mało widzi;P
ale pogoda śliczna:)

ja całe życie robiłam to co chciałam, rodzice na początku próbowali mnie temperować, ale potem dali spokój, bo i tak nic by z tego nie wyszło:)i wydaje mi się, że z Maksem będę postępować tak samo, mądry jest to zrozumie:)

Ja kar nie miałam, bo raczej ja i rodzice mieliśmy podobne podejście do tego, co mi wolno a czego nie. A z mamą jestem w bardzo dobrych, kumpelskich stosunkach ;D Byłam bezproblemowym dzieckiem z super ocenami chociaż nigdy się nie uczyłam ;D

czesc wrzesnioweczki... nie bylo mnie pare dni a czuje sie jakby mnie wieki nie bylo....
musialam zrobic sobie lekki odwyk od bb bo tak sie uzaleznilam, ze kazda wolna chwile tu spedzalam..wszystko byloby w porzadku gdyby nie to ze prace mgr musze napisac...i juz napisalm prawie pierwszy rozdzial.

reklama
Do góry