reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
miyu to nie na moje oczy :(

moje kochane wrześnióweczki aferzystki ;D
cały dzień prawie mnie nie było z Wam :(
ale już jestem ;D

dzieci śpią ? To ładnie :)
a mężowie?

Mel jak klikniesz na tekście to Ci się powiększy Sherlocku ;D

a mojego męża nie ma, chyba zacznę pisać kiedy jest, to mniej roboty będę miała :p
dziecko śpi ale jakoś niespokojnie

Wszystkim kochanym i niezawodnym wrzesniówkom mówię
DOBRANOC

bo ja jurto 4.45 wstaję i ide lu lu. Jutro mąz ma nockę a ja już w środe mam luuuzik to se posiedze dłużej. pa pa kobietki. Słodkich snów

pa Aniulka :-*

Beatka
strasznie żałuję, że nie mieszkamy blisko siebie, wpadłabyśna winko z Majką ;)
... że o Anineczne, Joance, Tuni, Ineczce,miyu,edycie, moni, Aniulce, Blanusk, Gabi, Koaciaku itp itd ;D nie wspomnię

Oj nie było mnie kilka godzinek i takie zamieszanie...
Jestem z wami od kilku dni i absolutnie nie czuję się ani obca ani dyskryminowana.Jasne, że chciałabym pooglądać wasze dzieciaczki ale rozumiem, że mnie nie znacie i po jakis przykrych doświadczeniach macie prawo byc ostrożnymi w zawieraniu nowych znajomości.
Pisałam już, że kibicowałam wam i zaglądałam na to forum od czasu do czasu ale absolutnie nie czuję się z tego powodu winna i nie zamierzam się tłumaczyć.Jestem życzliwa wam i waszym dzieciaczkom i mam nadzieje,że to czujecie...
Trochę się zmartwiłam, że zdjęcia Hani mogą trafić na jakieś dziwne strony, choć sądzę, że dla zboczeńców będą raczej mało atrakcyjne...
Powiedzcie, czy faktycznie wasze zdjęcia gdzieś przedrukowywano?

kinek pisze:
Oj nie było mnie kilka godzinek i takie zamieszanie...
Jestem z wami od kilku dni i absolutnie nie czuję się ani obca ani dyskryminowana.Jasne, że chciałabym pooglądać wasze dzieciaczki ale rozumiem, że mnie nie znacie i po jakis przykrych doświadczeniach macie prawo byc ostrożnymi w zawieraniu nowych znajomości.
Pisałam już, że kibicowałam wam i zaglądałam na to forum od czasu do czasu ale absolutnie nie czuję się z tego powodu winna i nie zamierzam się tłumaczyć.Jestem życzliwa wam i waszym dzieciaczkom i mam nadzieje,że to czujecie...
Trochę się zmartwiłam, że zdjęcia Hani mogą trafić na jakieś dziwne strony, choć sądzę, że dla zboczeńców będą raczej mało atrakcyjne...
Powiedzcie, czy faktycznie wasze zdjęcia gdzieś przedrukowywano?
Alleluja
kinek bardzo madra kobitka z Ciebie ;)

Anineczka, po prostu lubię spokój.Przecież bb ma byc dla nas odskocznią od codziennej rutyny, po co te zawieruchy i zamieci...
Przecież to oczywiste, że ja przychodzi się do kogos w gości, to siada się grzecznie na krzesełku i czeka aż gospodarz zaprosi na pokoje a nie z buciorami wprost do sypialni ;)Czy to tak trudno pojąć...?

reklama
Do góry