reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Blanusku daj cynk jak już nagrasz, bo będę miała do Ciebie bussines ;)
Nie rycz, trzeba być twardym a nie "MIĘTKIM"

Jutro jade do promotora do W-wy, jednak przez telefon i pocztę nie uda się dopracować pracę co do szczegółów
ale przy okazji polatamy po sklepach dla malutkich ludzików ;D kto wie... może kupimy juz coś poważniejszego ;D

reklama
hmmm... szkoda, po co takie negatywne emocje... moze sprobuj znalezc na to jakis sposob...? ja kiedy mnie drazni mezunio staram sie zaczac z tego smiac - np. jedziemy samochodem i on sie wscieka, a ja zaczynam sie smiac, ze go inni kierowcy nie slysza, a ja tak, wiec po co krzyczy... robi mu sie glupio i przestaje...
no, chyba, ze wsciekasz sie na rzeczy martwe... z tym trudniej :)

Melanie dam :) juz nawet sobie wymyslilam, ze jeden raz nagram w czwartek, a drugi w piatek... a tak na wszelki wypadek mozesz odtwarzac kasety nagrywane w longplayu?
i jak to jest z Twoimi urodzinkami i imieninami, he?

hej dziewczyny!
ale ładnę imię Arisa! Ja będe miała chłopca,lekarz dziś znowu to potwierdził!
mam słabą morfologię i lekarz kazał mi brać żelazo( hemofer) czy któraś z Was to bierze?

reklama
Do góry