reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
Juz sie ciesze  ;D siedze i susze zeby na sama mysl! Kasetka bedzie czekac!!!
Jak teraz bedziesz pojdz do H&M w domach centrum - tam jest tyle slicznych rzeczy dla dzidzi :)

ja mam 28 do 24 czerwca :)  ;D

Dzięki za cynk ;) pójdę - coś napewno wybiorę :)
ale fajnie - to chyba bedzie pierwsze spotkanie na wrześniówkach - uczcimy to fotką ;D

Kociak - Ty to jesteś...
ostrożna ;D

dzisiaj znowu kupilismy kilka ciuszków - w Vero Moda jest taka fajna przecena
10 PLN za ciuszek ;D
kupilismy 2 pary spodenek i 2 czapki
jedna czapa na około roczek ale co tam...
reszta malutka

Kociak - i bardzo dobrze, jak juz bedziemy taaaakie wielkie, to nam sie nie bedzie chcialo lazic :)

Jeeeej, zrobimy sobie forumowy spocik ;)

Melanie pokaz ciuszki!!!!
hmmm... nie wiedzialam, ze w vero modzie maja dzieciecy asortyment, dobrze wiedziec!

Cześć kobietki, jestem już po wizycie. Blanusdziękuję Ci za słowa otuchy,pan doktor powiedział żen ie mam się martwić jak nie czuję ruchów bo jak brzuchol rośnie to znaczy że ciąża rozwija się prawidłowo. A mój jest i tak za duży jak na swój wiek :mad: Ale po badaniu stwierdził że muszę brać jakieś tabletki bo mi się brzusio zbyt często twardy robi. Zapisał mi Fenoterol i Isoptin. Wyczytałam że isoptinu nie powinno sie brać przy niskim ciśnieniu bo może obniżać je jeszcze bardziej. Ja mam niskie ciśnienie( marne 90/60) Wzięłam tabletke jak kazał pan doktor i teraz ręce mi się trzęsą. Brała któraś z Was to?

Ale pocieszyła mnie wiadomość że od ostatniej wizyty nie przybyło mi kilogramów! Ani grama więcej ;D!

Blanus śliczne imię ale przyznam że pierwszy raz je słyszę

Marta Ja też brałam żelazo przy pierwszej ciąży. Możesz po nim jak będziesz coś jadła mieć metaliczny posmak w ustach :p Wiesz co ma dużo żelaza i lepiej smakuje niż tabletka?
( bo pewnie masz mało hemoglobiny co?) Zrób sobie sok z buraków, możesz dodać jabłko i marchewkę. Rewelacyjnie podnosi poziom żelaza!

Melanie to niedługo świętujemy!

Blanus ja jestem z początku lipca więc jesteśmy pewnie takie same raczki ;) A Bliżniaczki to ja też lubię ;D

Kociak gdzie się podział Twój dobry humor co?

reklama
Kociak a wiesz, ze juz nie raz wydałam wszystkie jakie ze sobą miałam ;D ;D ;D
koniecznie sie pochwal 30 maja

Do góry