reklama
M
Melanie
Gość
Aniulka pisze:A Melanie to Wam zaraz da za te posty o gadulstwie hi hi hi
Aniulka nie ma co się oszukiwać
trudno znależć lepszą gadułe 8)
M
Melanie
Gość
Aniulka pisze:My się tu męczymy a Melanie wleci jako pierwsza na 1000 strone i bedzie się cieszyć że nas wykiwała ;D ;D ;D ;D ;D ;D
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D >
koreczek83
Mama wrześniowa 2005
heheheheheh
a dziewczyny opnarzekam nie wiem jak ale na sobote musze napisac 40 stron swojej pracy i odac promotorowi a jeszcze nic nie napisałam potrzebuje cudu
a dziewczyny opnarzekam nie wiem jak ale na sobote musze napisac 40 stron swojej pracy i odac promotorowi a jeszcze nic nie napisałam potrzebuje cudu
M
Melanie
Gość
Blanus pisze:Joanka pisze:to i ja dołożę swoje pięć groszy.
właśnie wróćiłam od dermatologa i pokazałam jej mój flaczkobrzuusio, na którym nagle po porodzie pojawił się bąbel czerwony, ma kształt kalafiora ( to w nawiązaniu do tematu: obiad) i rośnie. okazuje się że to chyba naczyniak, który potraktujemy laserkiem ;D a jeśłi w ciągu miesiąca będzie róśł na gwał to pod nóż i do analizy... Powód , ...hormony
Super są te nasze konsekwencje bycia matką...łysina, cycoflaczki, uda przejechane traktorem no i jescze do tego lkalafiorowe naczyniaki
Po drodze do domu w połączeniu z moją tragedią związaną z przeczytaniem wątku o śmierci łóżeczkowej i myślach przeokropnych natknęłam się na widok dwóch facetów dźgających się nożami, z minami koszmarnie wykrzywionymi i zdziwionymi zarazem i pytam się : na jakim świecie ja żyję i co ja tu w ogóle robię ???? Czasami wolałabym przespać zimę.
a jutro idę koniecznie na solarium, bo czuję że mnie dopada depresja zimowa, SŁOŃCA chcę i to już !
co by tu jeszcze naskrobać by dobić 1000 czka.
ja dzisiaj otwieram szampain , nie wiem jak wy ;D
Joanka UBOSTWIAM CIE!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
no własnie Joanka juz raz Cie pytałam i mi nie odpowiedziałaś
OżEnIsZ się Ze MnĄ ??? ;D
M
Melanie
Gość
Ja też dziękuję Blanus za rozweselecze
dzisiaj brzuszków nie robie, bo mi sie nie chce
teraz jednym okiem oglądam Na Współnej
Ania umarła, ciekawe czemu ją wywalili z serialu :
dzisiaj brzuszków nie robie, bo mi sie nie chce