reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
ooo załapałam się na policyjna stronę ;D ;D ;D ;D ;D :police: :police: :police:

mąz odpłynał w objecia Morfeusza więc komp mój!!! Pomoge Wam dobic do brzegu 1000 stronicy.

Cześć Blanusku, ja tez dziękuję baaaardzo za rozśmieszacze. Super!!!

Melanie nio wiesz, juz sie prawie rok "meczymy" razem to Cię trochę poznałam kruszyno Ty moja.... A Joance się nie oswiadcze chociaz ja blondyna. Za duzy tłum się zrobił :p

no widzisz Koreczku, ja mam pracę in English do napisania więc cięzko będzie w jeden dzień ale solennie obiecuję ,że przemyślę strategię
Melanie, podobno nieźle się śnię, tak twierdzi mój małż ;D

Aniulka pisze:
Melanie nio wiesz, juz sie prawie rok "meczymy" razem to Cię trochę poznałam kruszyno Ty moja.... A Joance się nie oswiadcze chociaz ja blondyna. Za duzy tłum się zrobił :p

:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: wstyd mi :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:
oj ja niewdzięczna...

Joanka pisze:
no widzisz Koreczku, ja mam pracę in English do napisania więc cięzko będzie w jeden dzień ale solennie obiecuję ,że przemyślę strategię
Melanie, podobno nieźle się śnię, tak twierdzi mój małż ;D

więcej szczegółów plizzzzz ;D

mati własnie zjadl pol kubka kaszki nie nadazallam mu lyzki dawac a jak sie spoznilam z lyzka to mi awanture zrobil teraz usypia wreszcie ... a dzis dzien mialam niezbyt Mateusz przy butli marudzil nie chcial jesc za bardzo JMila tez strasznie nieposluszna byla walne se piwko moze mnie sie poprawi  ::)

reklama
Dziewczyny, można zajrzeć z października??? :)
Ale tak mi się spodobało to o flaczkobrzusiu i flaczko etcetera.... ;D
I z całego serca pochwalam czytanie bejbusiom! Ja swojemu czytam poezje...najczęściej angielskich metafizyków, bo tam ładny rytm...

...With ships the sea was sprinkled far and night...

A co niech sie facet ukulturalnia. Poza tym ja kooocham poezję. A w oczach mojego Jonatana czytam, że ON TEŻ bedzie .
Dzis tańczyliśmy po pokoju przy Georgu Michaelu "Jesus to a child".
Synuś to mój najlepszy partner!
Nie wyganiajcie mnie, co?

..

Do góry