reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Witam Szanowne Paaanie :) ;D ;D

przeczytalam 10 stron wstecz...
tylko z watku wrzesien!

ja Wam chce serdecznie podziekowac, ze tak sie staracie
ale jak mam potem - biedna zapracowana Matka-Polka - nadrobic te stosy czytania, he?

ale co tam
najwyzej wstane jutro o 4.00, zrobie ulotke
a dzis pomoge dobic do 1000 :) ;)

reklama
Ineczko ja ciemne rzeczy Majki piorę razem z naszymi i normalnie w Arielu platinum albo color, nawet z dodatkiem silana. wysypki ani śladu.
krochmal robiłam tak jak Aniulka pisze - kisiel i do wanny. pływał ładnie i nigdzie się nie osadzał ::)

w końcu dopchałam się knedlami z truskawkami :p :p :p ale dobre były. bo z pizzy nic nie wyszło ::) idę kąpać Małą, niedługo będę !papapapa
Blanusku cześć Kochana, dzięki za mailiki, uśmiałam się z tej reklamy z samochodem :laugh:

Beatko nie zamaco :) ;D

ale mnie rozbawilyscie tymi mailami
o schabach
i tesciowych
;D ;D ;D ;D

od razu mi lepiej ;)

a krochmal stosuje sie tylko w przypadku wysypki
czy mozna tak sobie...?
chetnie bym sprawdzila jego cudowne dzialanie, ale nie chce Mlodej zaszkodzic...

moj maz boki zrywal z tego odsniezania  ;D ;D ;D
bo on prawie codziennie to przezywa  ;D ;D ;D
dzieki Blanus ;D

a my wszystkie rzeczy pralismy w takim proszku co ciuszki Milenki, bo stwierdzilismy ze jak ja cos podrazni to przeciez ona tez dotyka naszych ubrac, poscieli itd
i dlatego troche to rujnuje budzet
sprobuje najpierw vizir sensitive, bo dostalismy paczke gratis do pampersow
sie zobaczy :D

jeszcze mamy cala paczke lovelli, ale jak sie skonczy
a konczy sie szybciorem
to sprawdzimy bardziej oszczedna wersje proszku ;)

Ineczka cala przyjemnosc po mojej stronie ;)

reklama
Joanka pisze:
to i ja dołożę swoje pięć groszy.
właśnie wróćiłam od dermatologa i pokazałam jej mój flaczkobrzuusio, na którym nagle po porodzie pojawił się bąbel czerwony, ma kształt kalafiora ( to w nawiązaniu do tematu: obiad) i rośnie. okazuje się że to chyba naczyniak, który potraktujemy laserkiem ;D a jeśłi w ciągu miesiąca będzie róśł na gwał to pod nóż i do analizy... Powód , ...hormony
Super są te nasze konsekwencje bycia matką...łysina, cycoflaczki, uda przejechane traktorem no i jescze do tego lkalafiorowe naczyniaki
Po drodze do domu w połączeniu z moją tragedią związaną z przeczytaniem wątku o śmierci łóżeczkowej i myślach przeokropnych natknęłam się na widok dwóch facetów dźgających się nożami, z minami koszmarnie wykrzywionymi i zdziwionymi zarazem i pytam się : na jakim świecie ja żyję i co ja tu w ogóle robię ???? Czasami wolałabym przespać zimę.
a jutro idę koniecznie na solarium, bo czuję że mnie dopada depresja zimowa, SŁOŃCA chcę i to już !

co by tu jeszcze naskrobać by dobić 1000 czka.
ja dzisiaj otwieram szampain , nie wiem jak wy ;D

Joanka UBOSTWIAM CIE!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Do góry