reklama
anineczka
królowa mrówek :P
Ja from Lubin ;D
A dokladniej mezus na jakim osiedlu sie bujal?? ;D ;D
A dokladniej mezus na jakim osiedlu sie bujal?? ;D ;D
anineczka
królowa mrówek :P
Ja na prawko raz poszlam, nie zdalam i pozniej olalam 
Ale mezus ma sluzbowke i nam to bbbbbbbbbbaaaaaaaaaaarddzzzzooooo pasi ;D ;D ;D ;D
Zwiedzilismy Irlandie wdluz i wszerz za darmoche ;D
Nietrza tankowac, ubezpieczac,i serwisowac za swoje.
No czasami umyc
;D
Ale mezus ma sluzbowke i nam to bbbbbbbbbbaaaaaaaaaaarddzzzzooooo pasi ;D ;D ;D ;D
Zwiedzilismy Irlandie wdluz i wszerz za darmoche ;D
Nietrza tankowac, ubezpieczac,i serwisowac za swoje.
No czasami umyc
oj idziecie ostro z postami... ja musiałam na chwilke was opuscic bo najmłodzy się obudził na piciu i starszakowi harrego musiałam poczytac.
Mężuś poszedł odebrac samochód i ma żarełko przynieść... ciekawe czy skutecznie go zgwałciłam bo on cos o pizzy przebąkiwał a ja chce szarmę!!!!
No ale pizze tez wtranżole jak przyniecie ;D ;D ;D ;D ;D
Mężuś poszedł odebrac samochód i ma żarełko przynieść... ciekawe czy skutecznie go zgwałciłam bo on cos o pizzy przebąkiwał a ja chce szarmę!!!!
No ale pizze tez wtranżole jak przyniecie ;D ;D ;D ;D ;D
bardzo podworkowo sie zrobilo ;D
mam jednak pytanie z innej beczki
czy ktoras z Was wyprobowala na delikatnej pupce dziecka jak reaguje na ciuszki prane w vizir sensitive lub persil sensitive ??
po jelpie przerabiam lovele, obydwa byly ok, ale chce zmienic na cos tanszego i chcialam spytac o Wasze zdanie
mam jednak pytanie z innej beczki
czy ktoras z Was wyprobowala na delikatnej pupce dziecka jak reaguje na ciuszki prane w vizir sensitive lub persil sensitive ??
po jelpie przerabiam lovele, obydwa byly ok, ale chce zmienic na cos tanszego i chcialam spytac o Wasze zdanie
Ja na prawko też raz zdawałam jak miałam 18, raz oblałam i się rozmysliłam. Dopiero w 2004 roku się podjęłam (wydoroślałam) i poszłam na kurs ponownie. Zdałam za pierwszym razem. Co u nas dośc trudne. Miałam fajnego egzaminatora.
Teraz ja się rozbijam naszym autkiem a mąż ma firmówke.
Teraz ja się rozbijam naszym autkiem a mąż ma firmówke.
reklama