reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Uff, dopiero dziś rozebrałam choinkę ;D. Piękna była i bylo mi szkoda :)

No to dzieciaki ładne numery wyprawiają i zaskakują rodziców :) Myślę, ze z czasem będziemy przez nie coraz częściej zaskakiwane - miło oczywiście :)

Na obiadek mam dziś rosolek i potrawkę z kurczaka :)

No a Kama już się obudziła...Lecę :)

reklama
Aniulka hihihi Twój Kuba jest boski ;D ale faktycznie musisz się z nim nagimnastykować ::)

Monia uwielbiam potrawkę ;D

Witam Panie
U nas nocka też może zostać zaliczona do dość dobrych. Po tych oststnich wyczynach małej to nawet była nocka rewelacyjna. A to pewnie dlatego, że taty nie było i małej szkoda mamusi się zrobiło.
Ja dziś na obiadek podaje pierogi z serem na słodko.

Widzę temat obiadków ;D ;D ;D U mnie dziś żurek z ziemniaczkami i kiełbaską, a na drugie danko nóżki z kurczaka pieczone i ryż z pieczarkami ;D Palce lizac.

Kuba noc ładnie przespał, z jedną pobudką na picie ;D Za to teraz biedulka dostał gorączki. W pupie ma 38,5, więc normalnie chyba 38? Na razie daję mu dużo pic i czekam bo to chyba efekt wczorajszego szczepienia. Jak by się pogorszyło albo temperatura nie spadła do jutra to dopiero się wybierzemy do przychodni, bo Kuba tylko troszkę marudzi, więc myślę że to nic innego :)

No i zaczęłam wreszcie rozbierac choinkę, ale mi się NIE CHCE!!!

Winia, no to trzymamy sztamę. u nas dzisiaj zupa kalafiorowa z koperkiem i ziemniakami, a na drugie nugetsy z indyka plus ryż i surówka z kiszonej. o.
A Krzysiek nie chce już powtórzyć wyczynu, kładę i się chowam za drzwi i d..pa. No cóż, fatamorgana albo czysty przypadek, chociaż jak już mały leży na brzuszku to rzeczywiście migruje po całym łóżeczku. Śpi na brzuszku w nocy i często budząc się widzę mojego bąbla w poprzek łóżeczka.

Gosiczko, buziaki dla Kubalki i spokojnie poczekaj do jutra, a przy wcześńiejszych szczepieniach Kubuś też gorączkował ?

reklama
Do góry