reklama
hmmm :
tak przez niejedzenie najlepiej mi wychodzi :
Majka zaśnie mi pewnie jak będziemy szły na spotkanko, więc się nie gimnastykuję
a tak naprawdę, to ja jak nie jem , to jest ok, nie chce mi się. a jak zacznę śniadanko, obiad, kolacja, to zawsze dojdzie do tego, drugie śniadanie, deser, podwieczorek... i paczka jeżyków na dobranoc ;D
Majka zaśnie mi pewnie jak będziemy szły na spotkanko, więc się nie gimnastykuję
a tak naprawdę, to ja jak nie jem , to jest ok, nie chce mi się. a jak zacznę śniadanko, obiad, kolacja, to zawsze dojdzie do tego, drugie śniadanie, deser, podwieczorek... i paczka jeżyków na dobranoc ;D
anineczka
królowa mrówek :P
Witam mamuski 
My dopiero co wstali ;D
Antek przespal pieknie noc i nawet tata zaspal bo maly sie nie obudzil o tej co zwykle(a tata zamiast nastawic sobie budzik na 7 rano nastawil na 7 wieczor ;D ;D ;D)
Beatko z tego co wiem bylas zadowolona ze swojego brzusia
to z czego ty chcesz sie odchudzac???
Ja na obiad prawdopodobnie bede miala ryzyk z jablkami z wczoraj ;D
My dopiero co wstali ;D
Antek przespal pieknie noc i nawet tata zaspal bo maly sie nie obudzil o tej co zwykle(a tata zamiast nastawic sobie budzik na 7 rano nastawil na 7 wieczor ;D ;D ;D)
Beatko z tego co wiem bylas zadowolona ze swojego brzusia
Ja na obiad prawdopodobnie bede miala ryzyk z jablkami z wczoraj ;D
matko kochana, ale się uśmiałam, poszłam ja sobie do majki pokoju ubrać ją do spaceru. Krzyśka położyłam w jego łóżeczku na pleckach, główką na podusi, takiej o przekroju trójkąta. Wracam ja do synalka coby i jego odziać, a mój synalek, leży sobie rozkosznie na brzuszku i to po drugiej stronie łóżeczka i zaciesza do zabawek.
Ale numer.żałuję że nie widziałam go w akcji.
A cichy był jak mysz kościelna.
Ale numer.żałuję że nie widziałam go w akcji.
A cichy był jak mysz kościelna.
reklama
anineczka
królowa mrówek :P
I tak zdasz ;Dsiwasek pisze:kurcze a ja tak sie od forum uzaleznialam ze zamiast sie uczyc to ciągle cos pisze :![]()
![]()
Bo nasze wrzesnioweczki sa The Best
A ryzyk mniamusny, jeszcze moj maz dorzucil do niego troche dzemiku i wyszedl rewelacja