reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
Mel a Paris dobrze się czuje w kinie? Nie płacze Wam?

Właśnie odpękałam poranną gimnastykę - żeby uśpić Maćka trzeba się nieźle naskakać ;D

hmmm ::) tak przez niejedzenie najlepiej mi wychodzi ::)
Majka zaśnie mi pewnie jak będziemy szły na spotkanko, więc się nie gimnastykuję :)
a tak naprawdę, to ja jak nie jem , to jest ok, nie chce mi się. a jak zacznę śniadanko, obiad, kolacja, to zawsze dojdzie do tego, drugie śniadanie, deser, podwieczorek... i paczka jeżyków na dobranoc ;D

Też pójdę z Mackiem na spacer ale dopiero za godzinkę mniej więcej a do tej pory muszę się ubrać, zjeść śniadanko a on beczy i marudzi... przecież nie mogę w piżamce po miescie latać :D

Witam mamuski :)
My dopiero co wstali ;D
Antek przespal pieknie noc i nawet tata zaspal bo maly sie nie obudzil o tej co zwykle(a tata zamiast nastawic sobie budzik na 7 rano nastawil na 7 wieczor ;D ;D ;D)
Beatko z tego co wiem bylas zadowolona ze swojego brzusia ;) to z czego ty chcesz sie odchudzac???
Ja na obiad prawdopodobnie bede miala ryzyk z jablkami z wczoraj ;D

matko kochana, ale się uśmiałam, poszłam ja sobie do majki pokoju ubrać ją do spaceru. Krzyśka położyłam w jego łóżeczku na pleckach, główką na podusi, takiej o przekroju trójkąta. Wracam ja do synalka coby i jego odziać, a mój synalek, leży sobie rozkosznie na brzuszku i to po drugiej stronie łóżeczka i zaciesza do zabawek.
Ale numer.żałuję że nie widziałam go w akcji.
A cichy był jak mysz kościelna.

Joanko to nieźle Cię synuś zaskoczył. Mój jeszcze coś nie ma ochoty na takie numery.

Siwasek, a pomoce naukowe nie wystarczą? ;D ;)

reklama
Do góry