reklama
U nas tez nocka spokojna. Łuki spał od 19 do 4 rano a potem do 6.30. Musiałam go wywlec bo pisałam że jedziemy oddac krewkę. Mój Kuba przed ukłóciem tak się darł że go było słychac w całej przychodni... panikarz mały... więcej strachu niż bólu. A potem szczęka mu opadła bo Łukasz śmiał się podczas pobierania krwi do pani laborantki ;D ;D ;D ;D ;D ;D
siwasek
Fanka BB :)
a moja grubaska to w nocy jadła o godz. 00, potem 3 i 5 do 7.30-wstałysmy bo zrobiła Qpe :
;D
ale juz ostatnio dawalam jej kasze z łyzeczki na noc i spala tak do 2 czy 3 od 21.00 a wczoraj nie dalam bo mi sie nie chcialo i dlatego wstawalam czesciej
a co do egzaminu to raczej pomoce naukowe nie wystarcza bo znajomi byli na zerówce i tam nie mozna bylo z nich korzystac, kurcze ale to co mam sie nauczyc trudne nie jest tylko zebym miala czas :
:
ale juz ostatnio dawalam jej kasze z łyzeczki na noc i spala tak do 2 czy 3 od 21.00 a wczoraj nie dalam bo mi sie nie chcialo i dlatego wstawalam czesciej
a co do egzaminu to raczej pomoce naukowe nie wystarcza bo znajomi byli na zerówce i tam nie mozna bylo z nich korzystac, kurcze ale to co mam sie nauczyc trudne nie jest tylko zebym miala czas :
No Siwasku z tym czasem to njgorzej nie??
Kuba zawsze był panikarz i potem mu wstyd że robi takie problemy.... mam nadzieja że Łuki będzie z tych co się n iczego nie boja. Już wolę żeby go było wszędzie pełno niż takiego drugiego Kubę co wszedzie, nawet do wesołego miasteczka, trzeba go siła i podstępem zaciągac bo panikuje. Ciekawe po kim to ma?????
Kuba zawsze był panikarz i potem mu wstyd że robi takie problemy.... mam nadzieja że Łuki będzie z tych co się n iczego nie boja. Już wolę żeby go było wszędzie pełno niż takiego drugiego Kubę co wszedzie, nawet do wesołego miasteczka, trzeba go siła i podstępem zaciągac bo panikuje. Ciekawe po kim to ma?????
siwasek
nie z tym czasem to moze nie najgorzej, ale jak czxytam o tych co przesypiaja cale noce to mi sie cisnienie podnosi ;D 
no co ty kubus taki panikarz, a wyglada na bardzo odwaznego chlopca, ale mojego brata syn byl tai sam jak kubus jak mial 4, 5 lat, a teraz mas 8 i jest calkiem inny, przeszlo mu ;D ;D ;D wiec moze ku7bie minie jak sie na Superlukaszka napatrzy ;D ;D ;D
no co ty kubus taki panikarz, a wyglada na bardzo odwaznego chlopca, ale mojego brata syn byl tai sam jak kubus jak mial 4, 5 lat, a teraz mas 8 i jest calkiem inny, przeszlo mu ;D ;D ;D wiec moze ku7bie minie jak sie na Superlukaszka napatrzy ;D ;D ;D
miyu
tez tak mam chociaz teraz jak mati na kszce to spi od 22 do 4 wiec juz wychodzi na prostasiwasek pisze:nie z tym czasem to moze nie najgorzej, ale jak czxytam o tych co przesypiaja cale noce to mi sie cisnienie podnosi ;D![]()
M
Melanie
Gość
edyta27 pisze:Mel a Paris dobrze się czuje w kinie? Nie płacze Wam?
nie płacze
czasem pokrzykuje, więc z nią chodzę po kinie ale to standard na takich seansach
kino u nas jest raczej puste ;D
i ja wolę chodzić na multibaby, niż na normalne seanse - zbyt wiele mnie drażni, małe dzieci umieja się o wiele lepiej zachować w kinie od starych koni
M
Melanie
Gość
Krzysiu numerancik, no szkoda, że tego nie widziałaś Joanka
Ciekawe czy Łukasz zadziała na Kubę hyhyhyh ;D
Siwasek nie cykaj
dasz rade, na bank !!
Ciekawe czy Łukasz zadziała na Kubę hyhyhyh ;D
Siwasek nie cykaj
reklama
Siwasek to mam nadzieję ze z moim Kubą tak bedzie jak pisałaś... oby bo się wykńczę. To jest bardzo uciążliwe. Nawet był czas kiedy nauczył się jeździć na rowerze a panikował i nie chciał jeździć... albo bał sie deszczu i wiatru... wyciągnięcie go z domu kiedy na niebie była chociaz jedna chmurka graniczyło z cudem.... to mu na szczeście przeszło