Czesc, Mamusie
znowu tylko dzien przerwy i juz musze nadrabiac czytanie... :
;D
Ma-dzik strasznie sie ciesze, ze bedziesz miala coreczke
;D nie ma to jak parka, no i malutka bedzie miala starszego brata!!!
GRATULACJE!!! ale sie rozowo we wrzesniu robi...
i koniecznie pokaz kociaczki jak sie urodza, uwielbiam patrzec na takie male, piszczace kluski, ja do tej pory mam juz 2 psie i 2 kocie porody za soba
Ciesze sie, ze wszystko w porzadku z Twoim zdrowkiem
i oby tak dalej!
Ineczko ja tez nie polecam filmu z Shape Mama - typowo amerykanska produkcja, tak jak ten program na TVN Style... szkoda ogladac...
ja sie ostatnio troche pomaltretowalam i sciagnelam sobie filmy z porodow - jeden w wodzie, drugi cesarka - wszystko widac... wiec mozna sie troszke przestraszyc, ale najwazniejsze, ze kiedy juz dzidzia lezy na brzuchu mamy, jeszcze nie umyta i zaczyna plakac, wszystko wydaje sie nieistotne i az lzy plyna, ze szczescia!
a dzieci majowkowe sa slodziusienkie... jak sie na nie patrzy, to latwiej wyobrazic sobie spiacego maluszka w brzucholu... ehhh... jeszcze TYLKO... 3 miesiace... i tez bedziemy wklejac fotki naszych slicznosci!
Oj, bedzie nam jeszcze brakowac brzusia, chociaz mam czasem tak, jak
Melanie i zapominam o ciazy :
;D
Kiedy czytam, jak biegacie do fryzjera, to boje sie, ze sie zlamie, skoncze zapuszczac te 3 wloski na krzyz i tez sie obetne ;D w koncu do pieki nad dzidzia krotkie wlosy sa wygodniejsze
Melanie ogladalam Twoje zdjecia - jaka z Ciebie pyza?! ??? wygadasz pieknie i bardzo slonecznie - szczegolnie w tych japoneczkach
nie martw sie, ja tez nie mieszcze sie juz w zadna sukienke... chyba, ze je porozcinam z bokow i bede miec klimatyzacje!
Kociaku rozumiem Cie, ja tez bym bardzo chciala wiedziec czy to chlopczyk, czy dziewczynka tak mnie kopie, ale najwazniejsze, ze maluszek jest zdrowy... poza tym... lekarze czasem sie myla, nastawisz sie na dziewczynke, a tu niespodzianka przy porodzie - jak na seksmisji ;D ;D