reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Wreszcie mam wolną chwilę i po raz pierwszy od urodzenia Kuby mam czas na manikiur! Moje paznokcie dramatycznie go potrzebowały

reklama
Napisałam się i mi forum siadło.... :p :p
Gosiczka...fajowe wzorki na szybkach..byle jednak nie za długo tam były.
Anineczka świetnie, że dostaliście kredycik i zakupicie wymarzony domek. Chciałabym Ci podziękować za przesyłkę (expresowe tempo). Body są cudowne, Natlka będzie w nich świetnie wyglądała. :) :)

anineczka już dziewczyny napisały wszystko

gratujuje
zazdroszcze
cieszę się bardzo :)

nie moge sie doczekać jak będziesz pokazywała jak się urządzacie :) i pokaż psa ;D

Oglądacie telekamery? Właśnie wypowiadała się Brodzik, ja po magdzie m mam na nią lekką alergię. Mam nadzieję, że się nikomu nie narażam, ale drażnił mnie ten serial okropnie. ;) ;D

edyta27 pisze:
Oglądacie telekamery? Właśnie wypowiadała się Brodzik, ja po magdzie m mam na nią lekką alergię. Mam nadzieję, że się nikomu nie narażam, ale drażnił mnie ten serial okropnie. ;) ;D

:D a to ulubiony serial mój i mojego męża :D

reklama
Do góry