reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WRZESIEŃ!!!!

mieszkanie temat rzeka i moje marzenie, na razie nierealne bo my się tez w takie duże kredyty nie chcemy pchac...

Czy Wy też macie problem żeby wejśc na dzieciaczki wurodzone w e wrześniu??? Ja z indeksu nie moge znaleźć. weszłam teraz przez kto jest online... porobili porządki i sie pogubiłam :p :-[

reklama
o matko ale zazdroszcze my miesiac w miesiac bulimy ciezka kase za wynajem
i dlatego zdecydowalismy sie na wlasne lokum ide jutro pogadac ze specjalista od kredytow!

no właśnie nie bałdzo nasze :( ale jest szansa że będzie i mój luby chce do tego czasu poczekać. może kaczka tak zrobi, że będzie nasze, bo na razie jest to wynajem od skarbu państwa...

Aniulka pisze:
mieszkanie temat rzeka i moje marzenie, na razie nierealne bo my się tez w takie duże kredyty nie chcemy pchac...

Czy Wy też macie problem żeby wejśc na dzieciaczki wurodzone w e wrześniu??? Ja z indeksu nie moge znaleźć. weszłam teraz przez kto jest online... porobili porządki i sie pogubiłam :p :-[
A wy Aniulka macie swoje mieszkanie?
Ja tez tak weszlam bo Dzieci z wrzesnia 2005 wogole nie bylo :mad:

my mieszkamy z rodzicami mojego męża, czyli z tesciami :p

Nie jest żle ale wolałabym byc na swoim własnym.

Wynajem u nas się nie opłaca bo siewaja około 500 zł odstępnego plus wszystkie opłaty, więc lepiej wziąśc kredyt a na to się nie zdecydujemy bo oboje ptracujemy w jednej firmie i w razie gdyby co Tfu tfu to z czego bysmy spłacali?? no i żyli??? :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(

No tak racja.
A pozatym jak sie ma spoko tesciow ;) to i mozna zyc.
Jestem swiadoma tego kredytu na 30 lat. I nieoszukujmy sie :pRZERAZA mnie to.
Jest jeden plus-zawsze moge sprzedac chate z kredytem ;)

No teściowie nie najgorsi ale.... zawsze jest jakieś ale.

gdyby sytuacja z pracą w Polsce byłaby stabilniejsza możnaby pomyslec o kredycie

Mo ze trzebaby zgłosic do moderatora problemy z naszym działem???

reklama
Do góry