reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

mieszkanie temat rzeka i moje marzenie, na razie nierealne bo my się tez w takie duże kredyty nie chcemy pchac...

Czy Wy też macie problem żeby wejśc na dzieciaczki wurodzone w e wrześniu??? Ja z indeksu nie moge znaleźć. weszłam teraz przez kto jest online... porobili porządki i sie pogubiłam :p :-[

reklama
o matko ale zazdroszcze my miesiac w miesiac bulimy ciezka kase za wynajem
i dlatego zdecydowalismy sie na wlasne lokum ide jutro pogadac ze specjalista od kredytow!

no właśnie nie bałdzo nasze :( ale jest szansa że będzie i mój luby chce do tego czasu poczekać. może kaczka tak zrobi, że będzie nasze, bo na razie jest to wynajem od skarbu państwa...

Aniulka pisze:
mieszkanie temat rzeka i moje marzenie, na razie nierealne bo my się tez w takie duże kredyty nie chcemy pchac...

Czy Wy też macie problem żeby wejśc na dzieciaczki wurodzone w e wrześniu??? Ja z indeksu nie moge znaleźć. weszłam teraz przez kto jest online... porobili porządki i sie pogubiłam :p :-[
A wy Aniulka macie swoje mieszkanie?
Ja tez tak weszlam bo Dzieci z wrzesnia 2005 wogole nie bylo :mad:

my mieszkamy z rodzicami mojego męża, czyli z tesciami :p

Nie jest żle ale wolałabym byc na swoim własnym.

Wynajem u nas się nie opłaca bo siewaja około 500 zł odstępnego plus wszystkie opłaty, więc lepiej wziąśc kredyt a na to się nie zdecydujemy bo oboje ptracujemy w jednej firmie i w razie gdyby co Tfu tfu to z czego bysmy spłacali?? no i żyli??? :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(

No tak racja.
A pozatym jak sie ma spoko tesciow ;) to i mozna zyc.
Jestem swiadoma tego kredytu na 30 lat. I nieoszukujmy sie :pRZERAZA mnie to.
Jest jeden plus-zawsze moge sprzedac chate z kredytem ;)

No teściowie nie najgorsi ale.... zawsze jest jakieś ale.

gdyby sytuacja z pracą w Polsce byłaby stabilniejsza możnaby pomyslec o kredycie

Mo ze trzebaby zgłosic do moderatora problemy z naszym działem???

reklama
Do góry