reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

oj czasem zazdroszcze ale z drugiej strony tlumacze sobie ze to dla jego dobra
chociaz mam coraz mniej mleka i moze pora skonczyc z karmieniem

reklama
Kuba dziś od rana drażni moje uszy:) Nie chce jeśc, spac, bawic się, tylko leży w łóżeczku i SKRZECZY!!! Obudził mnie tym skrzeczeniem o 8 rano i tak kwęka z małymi przerwami do teraz

Ja przerwałam karmienie bo 1.Kuba ma uczulenie i niestety prawie nic nie mogłam jeśc 2.Brakowało mi pokarmu i musiałam go dokarmiac butlą 3.wreszcie mogę go spokojnie zostawic np. mojej mamie i nie matrwic się że będzie głodny

Witam Panie :)
dzisiaj pospaliśmy, do 9.30 :)
w nocy były przerwy 4
w tym jedna z płaczem :( zuby sie pchają zapewne ::) )

Zastanawiam się czy iść na 12 do kina, dzisiaj jest fajny film
no i dzisiaj planuję dać w dzień kaszkę

hej Melanie
ja dzisiaj ide z Jasiem na rehabilitacje pierwszy raz
a noc byla z tych gorszych i niesttety zastanawiam sie czy to tylko zeby czy moze cos wiecej bo moj malzon cos pokasluje i smarczy sie

mam nadzieje bo juz dosc preszedl
jak mial 3 tygodnie mial zapalenie pluc i niedoleczony wyszedl ze szpitala i przypaletaly sie uszy (10 zastrzykow)
oj boje sie powtorki z rozrywki

reklama
Ptyska to trzymam kciuki, bo u nas rehabilitacja przez zeby do skutku nie doszla ::)

a ja musze ostro podgonic prace
bo potem tez pedzimy do lekarza

zajrze do Was wieczorem!
mam nadzieje, ze nie nastukacie kilkunastu stron :p :laugh:

Do góry