reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WRZESIEŃ!!!!

oj czasem zazdroszcze ale z drugiej strony tlumacze sobie ze to dla jego dobra
chociaz mam coraz mniej mleka i moze pora skonczyc z karmieniem

reklama
Kuba dziś od rana drażni moje uszy:) Nie chce jeśc, spac, bawic się, tylko leży w łóżeczku i SKRZECZY!!! Obudził mnie tym skrzeczeniem o 8 rano i tak kwęka z małymi przerwami do teraz

Ja przerwałam karmienie bo 1.Kuba ma uczulenie i niestety prawie nic nie mogłam jeśc 2.Brakowało mi pokarmu i musiałam go dokarmiac butlą 3.wreszcie mogę go spokojnie zostawic np. mojej mamie i nie matrwic się że będzie głodny

Witam Panie :)
dzisiaj pospaliśmy, do 9.30 :)
w nocy były przerwy 4
w tym jedna z płaczem :( zuby sie pchają zapewne ::) )

Zastanawiam się czy iść na 12 do kina, dzisiaj jest fajny film
no i dzisiaj planuję dać w dzień kaszkę

hej Melanie
ja dzisiaj ide z Jasiem na rehabilitacje pierwszy raz
a noc byla z tych gorszych i niesttety zastanawiam sie czy to tylko zeby czy moze cos wiecej bo moj malzon cos pokasluje i smarczy sie

mam nadzieje bo juz dosc preszedl
jak mial 3 tygodnie mial zapalenie pluc i niedoleczony wyszedl ze szpitala i przypaletaly sie uszy (10 zastrzykow)
oj boje sie powtorki z rozrywki

reklama
Ptyska to trzymam kciuki, bo u nas rehabilitacja przez zeby do skutku nie doszla ::)

a ja musze ostro podgonic prace
bo potem tez pedzimy do lekarza

zajrze do Was wieczorem!
mam nadzieje, ze nie nastukacie kilkunastu stron :p :laugh:

Do góry