http://wirtualnemedia.pl/document.php?id=586731Aniulka pisze:???????? Prosze cos bliżej bo ja nie w temacie :-[ :-[ :-[Ineczka pisze:pewnie michal szuka nowego domku dla swojego nowego dzieciaczka ;D
reklama
a probowalas cwiczyc zeby sie obrocila?Myfa80 pisze:Aniulka moge wybrac chyba ale to znieczulenie nie wplywa na plod a narkoza niestety tak...modle sie zeby maly fiknal koziolka i wkoncu do dolu glowka byl...
podobnogdzies w wawie praktykuja obracanie plodu...
Ineczka pisze:http://wirtualnemedia.pl/document.php?id=586731Aniulka pisze:???????? Prosze cos bliżej bo ja nie w temacie :-[ :-[ :-[Ineczka pisze:pewnie michal szuka nowego domku dla swojego nowego dzieciaczka ;D
hmmmm ten to umie kalesonami zarzucać ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
M
Melanie
Gość
anineczka
królowa mrówek :P
Tak naprawde to narazzie nic o nim nie wiemy. Jutro moj maz bedzie dzwonil do tej agencji i rozmawial.Ineczka pisze:mi tez skoczyl ;DAniulka pisze:Anineczka poprostu jak to się mówi "gul mi skoczył do ziemi"... piekny domek, prawie jak z moich marzeń... jesli tylko Was stac to kupujcie!!!!!!!!!
ile to kosztuje ?
pewnie jakies 120m ma, a co z ogrodkiem? duzy?
napisz cos wiecej: daleko od centrum? jakie sasiedztwo? kto tam mieszkal itp.
Ogrodek jest za domem na bank (tutaj kazdy dom ma swoj spacerniak) ;D
Dom jest w innym miescie (28km) od tego co teraz mieszkamy, i to o wiele mniejszym miescie.Mam nadzieje znalezc tam prace. Moj maz dalej bedzie pracowal w tej samej firmie.
Trzy sypialnie w tym jedna en-suite czyli sypialnia z lazienka. Dodatkowo osobna lazienka,stolowy i kuchnia(kuchnia z wyposazeniem).
Niewiem jak stolowy(fajnie by bylo gdyby ta kanapa stala tak jak stoi na zdjeciu ;D)
Jeszcze nie znamy wlascicieli i sasiadow tez nie.
Ale jest jeden minus tej chawirki
188.000 tysiecy euro :
Jest mozliwosc wziecia kredytu ale 30LAT
anineczka pisze:Tak naprawde to narazzie nic o nim nie wiemy. Jutro moj maz bedzie dzwonil do tej agencji i rozmawial.Ineczka pisze:mi tez skoczyl ;DAniulka pisze:Anineczka poprostu jak to się mówi "gul mi skoczył do ziemi"... piekny domek, prawie jak z moich marzeń... jesli tylko Was stac to kupujcie!!!!!!!!!
ile to kosztuje ?
pewnie jakies 120m ma, a co z ogrodkiem? duzy?
napisz cos wiecej: daleko od centrum? jakie sasiedztwo? kto tam mieszkal itp.
Ogrodek jest za domem na bank (tutaj kazdy dom ma swoj spacerniak) ;D
Dom jest w innym miescie (28km) od tego co teraz mieszkamy, i to o wiele mniejszym miescie.Mam nadzieje znalezc tam prace. Moj maz dalej bedzie pracowal w tej samej firmie.
Trzy sypialnie w tym jedna en-suite czyli sypialnia z lazienka. Dodatkowo osobna lazienka,stolowy i kuchnia(kuchnia z wyposazeniem).
Niewiem jak stolowy(fajnie by bylo gdyby ta kanapa stala tak jak stoi na zdjeciu ;D)
Jeszcze nie znamy wlascicieli i sasiadow tez nie.
Ale jest jeden minus tej chawirki
188.000 tysiecy euro :
Jest mozliwosc wziecia kredytu ale 30LAT
ufffff : : i bajka zostaje przyduszona szara rzeczywistoscią.... ach te kredyty > > > >
anineczka
królowa mrówek :P
No wlasnie!!!!!
Ale tak sobie kalkulowalismy ze placimy tyle samo za wynajem co bysmy placili rate!
A zawsze to na swoim
Ale tak sobie kalkulowalismy ze placimy tyle samo za wynajem co bysmy placili rate!
A zawsze to na swoim
reklama
M
Melanie
Gość
Nadrobiłam zaległości , rówież na forum regionalnym
dobranoc
dobranoc