reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
Myfa80 pisze:
Aniulka moge wybrac chyba ale  to znieczulenie nie wplywa na plod a narkoza niestety tak...modle sie zeby maly fiknal koziolka i wkoncu do dolu glowka byl...
a probowalas cwiczyc zeby sie obrocila?

podobnogdzies w wawie praktykuja obracanie plodu...

Ineczka pisze:
Aniulka pisze:
Anineczka poprostu jak to się mówi "gul mi skoczył do ziemi"... ;) piekny domek, prawie jak z moich marzeń... jesli tylko Was stac to kupujcie!!!!!!!!!
mi tez skoczyl ;D
ile to kosztuje ?
pewnie jakies 120m ma, a co z ogrodkiem? duzy?
napisz cos wiecej: daleko od centrum? jakie sasiedztwo? kto tam mieszkal itp.
Tak naprawde to narazzie nic o nim nie wiemy. Jutro moj maz bedzie dzwonil do tej agencji i rozmawial.
Ogrodek jest za domem na bank (tutaj kazdy dom ma swoj spacerniak) ;D
Dom jest w innym miescie (28km) od tego co teraz mieszkamy, i to o wiele mniejszym miescie.Mam nadzieje znalezc tam prace. Moj maz dalej bedzie pracowal w tej samej firmie.
Trzy sypialnie w tym jedna en-suite czyli sypialnia z lazienka. Dodatkowo osobna lazienka,stolowy i kuchnia(kuchnia z wyposazeniem).
Niewiem jak stolowy(fajnie by bylo gdyby ta kanapa stala tak jak stoi na zdjeciu ;D)
Jeszcze nie znamy wlascicieli i sasiadow tez nie.
Ale jest jeden minus tej chawirki
188.000 tysiecy euro ::)
Jest mozliwosc wziecia kredytu ale 30LAT

anineczka pisze:
Ineczka pisze:
Aniulka pisze:
Anineczka poprostu jak to się mówi "gul mi skoczył do ziemi"... ;) piekny domek, prawie jak z moich marzeń... jesli tylko Was stac to kupujcie!!!!!!!!!
mi tez skoczyl ;D
ile to kosztuje ?
pewnie jakies 120m ma, a co z ogrodkiem? duzy?
napisz cos wiecej: daleko od centrum? jakie sasiedztwo? kto tam mieszkal itp.
Tak naprawde to narazzie nic o nim nie wiemy. Jutro moj maz bedzie dzwonil do tej agencji i rozmawial.
Ogrodek jest za domem na bank (tutaj kazdy dom ma swoj spacerniak) ;D
Dom jest w innym miescie (28km) od tego co teraz mieszkamy, i to o wiele mniejszym miescie.Mam nadzieje znalezc tam prace. Moj maz dalej bedzie pracowal w tej samej firmie.
Trzy sypialnie w tym jedna en-suite czyli sypialnia z lazienka. Dodatkowo osobna lazienka,stolowy i kuchnia(kuchnia z wyposazeniem).
Niewiem jak stolowy(fajnie by bylo gdyby ta kanapa stala tak jak stoi na zdjeciu ;D)
Jeszcze nie znamy wlascicieli i sasiadow tez nie.
Ale jest jeden minus tej chawirki
188.000 tysiecy euro ::)
Jest mozliwosc wziecia kredytu ale 30LAT

ufffff ::) ::) i bajka zostaje przyduszona szara rzeczywistoscią.... ach te kredyty :p >:D >:D >:D >:D

ja zmykam do wyrka. Dobranoc wszystkim

anineczka jak zmierzacie tam zostac na stałe to pewnie bardziej się opłaca kupic tam dom niż tu w Polsce

reklama
Do góry