reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WRZESIEŃ!!!!

Tak a durni ludzie już spekuluja ze matka dzieci same zostawiła w domu... no przeciez dziewczyna była dorosła i dwójkę rodzeństwa uratowała... ludzie są bez serca a jeszcze w takiej dziurze jak leszno to już wogóle od razu takie ploty, ze aż się ży... ac chce jak się tego słucha

reklama
dobranoc Melanie!
ja tez chyba pomkne w ramiona morfeusza ( wolałabym męża)
wczoraj zachciało mi sie oglądać NIEODWRACALNE
fuj, fuj,straszny film
spać potem nie mogłam

marta 3x cóż to za film? nieodwracalne, tak? faktycznie okropny, źle się czułam po nim strasznie, mimo iz nie byłam nawet w ciąży :p bo od kiedy mam dziecko to wogóle wszystko mnie wzrusza i boję się i wogóle :p

ja musze wstać przed 7
Igor jedzie do kina
nie mozemy zaspac
może nie zamarznie rano, teraz jest u nas - 15

Dobranoc Aniulka!!

Beatka tak to ten film,po kiego .... to oglądałam :mad:

marta może na odstresowanie zobacz sobie jakiś gówniany program na tvn albo polsacie? wczoraj włączam sobie ok. 00.30 tv a tu program z laską w bikini na sztucznym tle z palmą i gada " na pewno wiesz ile to jest, zadzwoń szybko, znasz ospowiedź" zagadka była taka: " 10-5 + 55*5 = ?" wyszło im -270, i kto mi powie jak?

reklama
Do góry