reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
Dzieńdobru babulki :)
znowu mi sie robi to zapalenie pęcherza czy tam nerek a skończył mi sie juz antybiotyk jutro polece z nowu do lekarza bo chyba od soboty już do pracy pójde więc musze sie wykurować ::)

Hej babeczki! Widzę ze niedzielę spedzałyście w rodzinnym gronie, bo na bb cisza i spokój. Ja tez byłam z dziecmi u moich rodziców, bo tatus pracował...

Melanie no nie tak całkiem blisko ale daleko tez nie... jakby Ci to wytłumaczyć... jest rynek i odchodza od niego uliczki i ta kamienica paliła się ode mnie po skosie przez Rynek i jeszcze jakieś 500 metrów, czyli pewnie jakiś kilometr ode mnie. ::) ale zamieszałam... ;)

Izis biedulko... no tak antybiotyk brałas i dalej w stringach biegałas to sie wróciło cholerstwo... Kuruj się bo kiepsko byłoby zaczynac nowa pracę od L-4 ::)

reklama
Do góry