reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
witam!!
ja padam na twarz, przez ta pogodę. chodzę cały dzień w pidżamie i bardzo dobrze się w niej czuję ;D

wczoraj byłam na basenie, pływałam całe dwie godziny i czuję sie rewelacyjnie.szkoda, że muszę jeżdzić całkiem spory kawałek na basen ok50km ale może jakoś uda mi się częściej. przed ciążą pluskałam się 3 razy w tyg po 2 godz. i było super.

koreczku nie martw się, dasz radę!!!! wiem co mówię :)

Koreczek a chciałabyś spędzić zycie z kimś na kim nie można polegać??? ::)

Ineczka dziękuję ;)

Tunia ile razy w tygodniu pływasz? Pływasz całe 40 min? :)

Melanie, ja wcześniej miałam bilet na 120min, więc pływałam 100min trzy razy w tyg. ale takim moim niezbyt wyczynowym tempem.

Koreczek wierze że dasz radę i mam takie samo zdanie jak Melanie. Lepiej byc samemu niż z kimś na kim nie można polegać. No i masz nas!!! ;)

Gosiczka ja tez miałam wczoraj małą jazdeczkę ze ślubnym ;D ;D ;D ;D

Tunia podziwiam Cie za takie pływanie... figurkę pewnie miałaś od tego pływania idealną co?? Ja mam basen prawie pod nosem ale nie chodzę chociaz lubię pływać. Moja wymówka to brak stroju... fajna wymówka co?? nawet na basenie jest sklep ze strojami :p ;D ;D ;D ;D

Melanie no mi chodziło o 6000 postów, jedno zero mi się zjadło no.... :-[ :-[ :-[ :-[

Koreczek głowa do góry....teraz nie jesteś sama masz kochaną Darię no i nas :laugh: A tego odpowiedniego jeszcze znajdziesz...dużo tego kwiatu na świecie ;D

reklama
Do góry