reklama
M
Melanie
Gość
telepetycznie
Jedziemy na lekcje pływania na 12.00 ;D
A potem wpadne jeszcze na komisariat - w sprawie tej oszutki z bb
więc będę ty z Wami po południu
Miłego...
Jedziemy na lekcje pływania na 12.00 ;D
A potem wpadne jeszcze na komisariat - w sprawie tej oszutki z bb
więc będę ty z Wami po południu
Miłego...
ale fajnie sobie piszecie nockami ;D
troche wam zazdroszcze, bo ostatnio padam na pyszczek
Milenka ostatnie 2 nocki budzila sie na papu co 2 godzinki,
ciekawe, czy wyczuwa weekend i przyzwyczaja sie do nocnego zycia?
wczoraj postanowilam poodrabiac zaleglosci w ogladaniu filmow,
zostaje mi dvd, bo seansow dla mam u nas nie uswiadczysz (mamy Heliosa, nie ma Multikina)
Melanie te statystyki dotycza calego bb, czy tylko wrzesnia?
ciesz sie, bo jak kociak wroci to Cie przegoni ;D
swoja droga to Ty jestes niesamowita, udzielasz sie wszedzie i jeszcze masz czas potrzasac miejscowym komisariatem
ale co sie dziwic, sportowcy zawsze musieli szybko nauczyc sie robic wiele rzeczy na raz , szybko i do tego skutecznie za pierwszym razem, zeby nie musiec tracic czasu na poprawianie
przydala by mi sie taka komputerowa sekretarka tzn. kalendarz, do ktorego wpisuje sie zaplanowane rzeczy i od rana co jakis czas wyskakuje nam okienko, ze np. dzis o 19tej sa'kochane klopoty, a jutro powinnam zaplacic za gaz - moze ktoras z Was ma cos takiego, bo ja bardzo poszukuje ;D
zostaje mi dvd, bo seansow dla mam u nas nie uswiadczysz (mamy Heliosa, nie ma Multikina)
swoja droga to Ty jestes niesamowita, udzielasz sie wszedzie i jeszcze masz czas potrzasac miejscowym komisariatem
ale co sie dziwic, sportowcy zawsze musieli szybko nauczyc sie robic wiele rzeczy na raz , szybko i do tego skutecznie za pierwszym razem, zeby nie musiec tracic czasu na poprawianie
przydala by mi sie taka komputerowa sekretarka tzn. kalendarz, do ktorego wpisuje sie zaplanowane rzeczy i od rana co jakis czas wyskakuje nam okienko, ze np. dzis o 19tej sa'kochane klopoty, a jutro powinnam zaplacic za gaz - moze ktoras z Was ma cos takiego, bo ja bardzo poszukuje ;D
koreczek83
Mama wrześniowa 2005
czesc dziewczyny
ni mam zbyt miłego humoru wczorajszy wieczór był dla mnie koszmarem i gdyby nie to że jest Daria to nie wiem seryjnie
ojciec Darii ostatecznie powiedział że niechce byc ze mna, odałam mu pierscionek zareczynowy i czesc
ni mam zbyt miłego humoru wczorajszy wieczór był dla mnie koszmarem i gdyby nie to że jest Daria to nie wiem seryjnie
ojciec Darii ostatecznie powiedział że niechce byc ze mna, odałam mu pierscionek zareczynowy i czesc
koreczek83
Mama wrześniowa 2005
własnie znuw mi sie zbiera na ryk
M
Melanie
Gość
Ineczka pisze:ale fajnie sobie piszecie nockami ;D
Ineczka na całym bb 8) jestem najbardziej aktywna ;D
to racja, że sportowcy są wszędzie na raz
i taki organizer jest w programie pocztowym
wpisujesz jak w przypomnieniech w twlwfonie
ja nie korzystam ale mój mąz tak
ja mam wszystko w telefonie, bez tego ani rusz
skleroza postepująca
reklama
w takim razie WIELKIE GRRRRATULACJE ;DMelanie pisze:Ineczka na całym bb 8) jestem najbardziej aktywna ;D
i dzieki za info o pr.pocztowym, przyjrze sie temu blizej, chociaz chyba bez pomocy tego nie uruchomie ;D ale porusze odpowiednie sluzby ;D