reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Witam Luleczkę i Gosiczkę. Fajnie, że do nas się dołączyłyście. Oczywiście obowiązkowo dawajcie jakieś foty maleństw no i swoje.
Biedny Kubuś tak mocno cierpi. Tyle lat, taka rozwinięta cywilizacja a nikt nie wymyślił coś dobrego i zdrowego aby załagodzić ból maluszków :p

reklama
Ojoj, nie wiem co robić z moim dzieckiem - nie chce jeść, tzn chce tylko z lewej piersi. Przy prawej i butelce dostaje histerii i się zanosi aż cały bordowieje. Czy Wam też się czasem zdarza że dzieci nie chcą jednej piersi? Bo mi z tą prawą to już któryś raz.

Melanie mnie zaraz opieprzy, że w złym wątku to napisałam. ;D ;D ;D ;)

Witamy Luleczko i Gosiczko. :) :)

A mogłam napisać w trudnej sztuce karmienia piersią..

A mleczko leci pięknie i jest go sporo, nie wiem co robić. Maciek teraz zasnął, ale moim zdaniem jest głodny i pewnie się zaraz obudzi.

Ja niestety Ci nie pomogę. Moja mała nie chciała pić prawej piersi i nic jej do tego nie przekonało.
Mam nadziję, że jednak u Ciebie wszystko zakończy się ok

edytka ja czytałam, że może tak się zdarzyć. jedyna metoda - próbować, próbować... :) tak jak mówią dziewczyny - zmień pozycję, może nie używaj dezodorantu, spróbuj na leżąco. bo rezulatat będzie tylko taki, że w końcu przestanie Ci lecieć mleczko z jednej piersi :p

reklama
witam piękne panie:)

Melanie - zdjęcie córki w opasce- czadowe -wygląda jak u kosmetyczki i wie czego chce ;)
Winiu - gdzie w Szczecinie chodzicie na basen i jak to jest zorganizowane? jak tylko minie katar Julkowi chętnie byśmy się tam z Wami spotkali :)

Do góry