reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
wróciłyśmy ;D ;) na spacerze też byłyśmy, bo Majka padła zaraz po ćwiczeniach to 2w1 zrobiłyśmy.
witam nowe wrześniówki, ale ruch sie u nas ostatnio zrobił ::)
biedny Kubuś, ucałuj go od nas izis :-*

Izis trzymamy kciuki za Kubusiowe zabki ;D

czesc Luleczka i Gosiczka ;D

Beatka, Kangurki ale nam sie cwiczeniowy dzien zrobil ;D
my tez dzis bylysmy na wygibasach
uczyla nas pani masazu
pani tez powiedziala ze jak dziecko siega po zabawke podana na srodku, (a nie z prawej czy lewej strony) to sie bardziej rozwijaja polaczenia nerwowe

odwiedzilysmy wreszcie okulistke, z mala wszystko, ok, niestety plakala przy zagladaniu do zrenic i miala zakrapiane oczka ;( ale byla dzielna ;D

dowiedzialam sie tez, ze jest jakas inna, nieoperacyjna metoda korekcji wzroku, ktora w Polsce dopiero raczkuje, ale za kilka lat bedzie powszechniejsza, - cos zwiazanego ze splaszczaniem soczewki czy cos ??
przy operacji nie ma gwarancji i trzeba sie liczyc z wieloma powiklaniami, a kolejne dzieci rodzic juz tylko przez cc

witajcie mamusie, chciałabym zameldować, że żyję i mam się całkiem nieżle.
moja lalunia oczywiście też.
usiłowałam przeczytać co napisałyście, ale niestety nie dam rady. cierpię na całkowity brak czasu, cholera sesja się zbliża no i do tego pisanie pracy, ble...!

później może wkleję kilka nowych fotek, ale to naprawdę później.

do tego wszystkiego jesczze komp mi nawalał, ale co tam.

do zobaczenia, napisania :)

Bardzo chętnie wstawię jakieś fotki. Tylko jak? Jak się nazywa ta strona, gdzie można dawac zdjęcia? image coś tam :) Podpowiedzcie, co zrobic, mam troszkę fotek to się podzielę :)

reklama
Witam Luleczke i witam Gosiczkę.

Ale się u nas tłoczno robi... jak tak dalej pójdzie to napewno jak wrócę do pracy to nie nadążę czytać co napisałyście ;D ;D ;D ;D

Witam tez tunię po dłuuugiej nieobecności. Tunia stęskniłam sie za Tobą i własnie sobie dzisiaj myslałam że nasze studentki do sesji zakłuwają i nie mają czasu na bb. Ale spoko, jeszcze trochę i będzie luuuzik aż do wiosennej sesji ;)

Gosiczka http://imageshack.us/ tu masz stronę jak Ci sie skopiuje fotka to zaznacz jej adres i wklej do swojej odpowieedzi na początku adresu napisz [ img] tylko bez spacji a na kńcu [ /img ] tez bez spacji

Do góry