reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
u nas sa na cwiczeniach same babki:p
w tym 1 jezus-nosi zawsze koszulke z jezusem, na palcu 2 rozance i jest brzydka:p
wlasnie wrocilismy z cwiczen, maks jeszcze kima w kurtce, jakis jest dzis marudny...
i znowu zimno...

buu...

U mnie jest -3 i świeci fajne słoneczko ale i tak pójdę tylko na godzinkę. Potem na obiadek do mamusi. Mój ukochany w delegacji na dwa dni to nie ma sensu garów brudzić na jedna osobę ;D

Witam Wszystkie Panie :)

Ja również jestem Mamą dzidziusia z września 2005r, moja córka urodziła sie prawie 21 września ma na imię Julia, mam nadzieje że pozwolicie mi od czasu do czasu wtrącić słówko, bardzo fajnie mi sie Was czyta i mam nadzieje ze mogę z Wami czasami porozmawiać.
A tak przy okazji składam najlepsze rzyczenia dla wszystkich cztero miesieczniaków (i tych co już skończyli 4 miesiące i tych co dopiero skończą :))

WITAJ LULECZKA

a Kuba coraz bardziej marudny wyżynają mu się dwie naraz jedynki dolne dziś je zobaczyłam pod dziąsłami jeszcze ::)
noc była okropna budził nawet co pół godzinki mimo że dałam mu ten czopek co Aniulka dawała Łukaszkowi virucol czy jakoś tak ::)
dzis też płacze od rana niemam czasu nic zrobić muszę go cały czas nosić i zajmować czymś żeby zapomniał o bólu :(
o znowu płacze..............

Witajcie Wrześnióweczki :) Mam nadzieję, że przygarniecie jeszcze jedną wrześniową mamusię :) Wrześniową mamą jestem z przypadku - Kubuś zamiast w sierpniu urodził się 06.09 - 11 dni po terminie (bo tak jak tatuś lubi wszystko odkładac na ostatnią chwilę). Moje małe szczęście ważyło 3650g i miało 58 cm. A dziś urósł już do potężnych rozmiarów: 6500g  i 68 cm :)

reklama
Melanie pisze:
ten czopek to jest homeopatia

smarujesz jeszcze czymś dziąsełka ?

Witaj Luleczka :)
dlaczego oszukujesz los ? ::)

nie narazie spróbowałam tylko tych czopków wiem że są homeopatyczne ale nie chciałam go szprycować jakimiś silniejszymi lekami raz użyłam paracetamolu w syropie ale też chyba dużo nie pomógł
chyba spróbuję jeszcze tych żeli ale słyszałam że też są gucio warte.

Witaj Gosiczka

Do góry