reklama
M
Melanie
Gość
tylko wróćcie dzisiaj ;Dbeatka pisze:idziemy na ćwiczenia z przystojnym panem rehabilitantem cu later
M
Melanie
Gość
a ja sie zastanawiam czy isc na spacer : jest tak zimno
Luleczka
Mama 2 córeczek ;)
Witam Wszystkie Panie
Ja również jestem Mamą dzidziusia z września 2005r, moja córka urodziła sie prawie 21 września ma na imię Julia, mam nadzieje że pozwolicie mi od czasu do czasu wtrącić słówko, bardzo fajnie mi sie Was czyta i mam nadzieje ze mogę z Wami czasami porozmawiać.
A tak przy okazji składam najlepsze rzyczenia dla wszystkich cztero miesieczniaków (i tych co już skończyli 4 miesiące i tych co dopiero skończą )
Ja również jestem Mamą dzidziusia z września 2005r, moja córka urodziła sie prawie 21 września ma na imię Julia, mam nadzieje że pozwolicie mi od czasu do czasu wtrącić słówko, bardzo fajnie mi sie Was czyta i mam nadzieje ze mogę z Wami czasami porozmawiać.
A tak przy okazji składam najlepsze rzyczenia dla wszystkich cztero miesieczniaków (i tych co już skończyli 4 miesiące i tych co dopiero skończą )
izis
Fanka BB :)
WITAJ LULECZKA
a Kuba coraz bardziej marudny wyżynają mu się dwie naraz jedynki dolne dziś je zobaczyłam pod dziąsłami jeszcze :
noc była okropna budził nawet co pół godzinki mimo że dałam mu ten czopek co Aniulka dawała Łukaszkowi virucol czy jakoś tak :
dzis też płacze od rana niemam czasu nic zrobić muszę go cały czas nosić i zajmować czymś żeby zapomniał o bólu
o znowu płacze..............
a Kuba coraz bardziej marudny wyżynają mu się dwie naraz jedynki dolne dziś je zobaczyłam pod dziąsłami jeszcze :
noc była okropna budził nawet co pół godzinki mimo że dałam mu ten czopek co Aniulka dawała Łukaszkowi virucol czy jakoś tak :
dzis też płacze od rana niemam czasu nic zrobić muszę go cały czas nosić i zajmować czymś żeby zapomniał o bólu
o znowu płacze..............
M
Melanie
Gość
ten czopek to jest homeopatia
smarujesz jeszcze czymś dziąsełka ?
Witaj Luleczka
dlaczego oszukujesz los ? :
Witaj Luleczka
Gosiczka
Mamusia Kubusia
Witajcie Wrześnióweczki Mam nadzieję, że przygarniecie jeszcze jedną wrześniową mamusię Wrześniową mamą jestem z przypadku - Kubuś zamiast w sierpniu urodził się 06.09 - 11 dni po terminie (bo tak jak tatuś lubi wszystko odkładac na ostatnią chwilę). Moje małe szczęście ważyło 3650g i miało 58 cm. A dziś urósł już do potężnych rozmiarów: 6500g i 68 cm
reklama
izis
Fanka BB :)
Melanie pisze:ten czopek to jest homeopatia
Witaj Luleczka
nie narazie spróbowałam tylko tych czopków wiem że są homeopatyczne ale nie chciałam go szprycować jakimiś silniejszymi lekami raz użyłam paracetamolu w syropie ale też chyba dużo nie pomógł
chyba spróbuję jeszcze tych żeli ale słyszałam że też są gucio warte.
Witaj Gosiczka