reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Łukasz wieczorem dzisiaj wypił 120 i trochę cyca ale teraz właśnie miałam przerwę na karmienie ;D ;D ;D ;D ;D

Myslę ze jakbym mu tego proszkowego mleka zrobiła więcej to spałby dłużej, no ale od 19 to i tak nieźle jak na niego. Po cycu juz by sie przynajmniej dwa razy obudził.

A zrobiłam mu tylko 120 bo taka mam tylko butelke Avenytu. Musze w poniedziałek kupić drugą, większą

reklama
tak myślałam, że zrobiłaś sobie przerwę ma karmienie :)

a ja myśle, że Paris nie zmieści więcej ::)
bo jeszcze nigdy nie obaliła więcej jak 90 ml a na opakowaniu mleka jest napisane, że 3 tygodniowym daje się 120 ml :o
ja jeszcze nie musze kupować flaszki cysterny ;D

Aniulka, nie wiem, czy by spał. Może tak. U nas to się nie sprawdza. Niunią śpi tak samo niezależnie czy wypije przed snem 30 czy 120.
Melanie. Kamila przewaznie też pije po 90. Czasem, ale tylko czasem przyjmie 120 na raz. :)

;D ;D ;D ;D Kuba jak miał 3 tygodnie to wypijał 120 ml, a jak miał 3 miesiące to 18 albo 200 pił, zaciągniętego!!!! No ale on juz ponad 7 kilo miał jak miał 3 miesiące...

Myslę ze pospałby dłużej, bo od 19 do 23 to i tak długo jak na Łukasza. Po piersi budzi się około 22 i około 24 a dopiero potem robi przerwe do 4 lub 5 a dzisia.. bez pobudki o 22! :D

No to super ;D. Więc pewnie pospałby dłużej. :)Moja niunia mało waży-5400 we wtorek było. :) Przez ostatni miesiąc słabo przybrała. :( Może już mleko 1 jej nie wystarcza?

dzieci po skończeniu 3 miesięcy juz nie przybieraja tak duzo jak noworodki... a Kamilka była drobniejsza po urodzeniu niż moje chłopki, więc nie ma co porównywac

reklama
Do góry