reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

GDZIE SĄ WSZYSCY ?
zaglada.gif

reklama
Dzindybry :laugh:
ide zara na spacer przejdę się może pod pałac troszkę popatrzę na orkiestrę pomocy ::)

hej hej! u mnie w domu 24,5 stopnia przy otwarych oknach na wylot ::) aż mi się dziecko spociło ;D
a ile na zewnątrz nie wiem, bo przez otwarte okno zrobiło się +10.. hmmm
i też pójdziemy pooglądać orkiestre :)

W Stargardzie 10 stopni mrozu

u nas na Starówce orkiestra zaczyna garc dopiero o 16 i chyba z małym nie pojde bo juz troszke pozno na spacer a beda grali VARIUS MANX i VIENIO i PELE

Wpadłam tylko na chwilke sie przywitać...

mam pytanko do Was Kobitki, jak tam u Was z zabezpieczeniem?? Bo ja od mojej gin dostałam recepte na zastrzyk depoprovere, i przekonała mnie do tego zastrzyku tak na 95%, ale teraz poczytałam troche o tym i nie wiem czy sie decydować czy nie ??? czy któraś może z Was stosowała tą metodę antykoncepcji ???

Dzieńdoberek. Dziś granie do końca świata i jeden dzięń dłużej. My nie pójdziemy oglądać orkiestry, bo za zimno jak na Kamilę i na mnie (przede wszystkim) :p.Straszny zmarżluch ze mnie. :D
Ineczka, miałan rodzić na Szopena. Mój lekarz w Rzeszowie preferuje porody w 100% naturalne. Stwierdził, że moje zaświadczenie i stan moich oczu nie jest przeciwwskazaniem do porodu naturalnego, że urodzę bez problemów i mam się nie bać. No i nie bałam się, dopuki nie posiedziałam w szpitalu patrząc na te męczarnie. :( A tak z innej beczki- u Ciebie dziś chyba taka sama pogoda jak u mnie :laugh:

w Rzeszowie przepiekne sloneczko i -4 st,
Monia to dziwne, bo ja wlasnie unikalam szopena i tamtejszych lekarzy, bo slyszalam, ze zbyt pochopnie podejmuja decyzje o cesarkach  ::)
moja szefowa tam rodzila i wszystkie 2 porody miala rozwiazane cesarka na zyczenie
ale profesorzy sie cenia ;D jak dasz za malo to gotowi sa nawet sie obrazic ;D

reklama
ufff, orkiestra zaliczona, załapałyśmy sie na Natalkę... ale Majka spojrzała na mnie wymownie marszcząc się, a spojrzenie mówiło " matka wyłącz tego wyjca bo chcę spać" no i odjechałyśmy.
a tak wogóle ta jazda to był koszmar. śmiałam sie wczoraj z marudo-babci w parku, co mi powiedziała, że jutro leci do wiceprezydenta z żądaniem usunięcia gór zmarzniętego śniegu z ulic i dziś ze wściekłością stwierdziłam, że ma rację!
poszłam najpierw od tyłu gdzie było relatywnie mniej śniegu i lodu, to musiałam po schodach z wózkiem schodzić, a jak poszłam od przodu, to przez 200, czy więcej metrów skakałam z wózkiem po zaspach, no tragedia.
ale dostałam 4 serduszka i jest git, przyznać się, ila dałyście na orkiestrę? ::) ;D

Do góry