reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
wiecie co?? Chyba niedługo dostane ta wstrętna @. Coraz częściej mnie boli pobrzusze i mam coraz więcej sluzu... ja nie chcę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

no co Ty??? ja nie chcę więcej dzieci!!! dwojka mi starczy.

a z tym karmieniem szybko Ci poszło. Łukasz śpi od 19. 30 i na razie bez przerwy, a do tej pory zdarzały mu się zawsze przynajmniej dwie pobudki... chyba jednak modyfikowane mleko wygra....

Ja też nie. Nie wiem, czy juz jednej nie miałam końcem listopada, jakiejś takiej prawie połączonej z końcówką odchodów poporodowych :) Wyglądało to jak @. Ale dlaczego nie było następnej? ::) Cycem tylko dokarmiałam..... :mad:

Kamila śpi od 20. :laugh: Rodzice odpoczywają ;D
A na modyfikowanym dzieci lepiej śpią. to fakt. Przez 3 tyg. karmiłam tylko piersią i mała budziła się 3 , 4 razy w nocy :(

reklama
Aniulka pisze:
no co Ty??? ja nie chcę więcej dzieci!!! dwojka mi starczy.

a z tym karmieniem szybko Ci poszło. Łukasz śpi od 19. 30 i na razie bez przerwy, a do tej pory zdarzały mu się zawsze przynajmniej dwie pobudki... chyba jednak modyfikowane mleko wygra....

ja dzisiaj nakarmiłam Paris Nutramigenem o 20.15 i obudziła sie teraz na jedzenie, słabo syci ten N, ::)

wypiła 90 ml, nigdy nie piła więcej z butli ::)

Do góry