reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
witaj monia! pewnie, ze przyjmiemy, tylko ujawnij się tak od początku do końca :) chcemy wiedzieć o Tobie wszystko!

zapomniałam Wam sie pochwalić, że te sk...syny zaczęli dzis u mnie grzać i to tak, że mam 25 w pokoju i wietrzę ciągle.
jak sobie pomyślę, że w ubiegłych latach tak ciągle bylo i mogłam sobie wietrzyć do woli, to się we mnie gotuje, że tak nas załatwili, niech no ja spotkam tego konusowatego administratora, suchej nitki na nim nie zostawię, palant!
no to się wyżyłam i już mi lepiej :laugh:

No własnie! weekend się zaczął, męzulkowie w domach to przykładne żonki mężami się zajmują! :laugh: :laugh:
Mój przysnął na kanapie i chrapie. ;D ;D

Zaraz muszę go iść obudzić i zrobić spanko, bo on jutro na 6 do pracy musi gnac :p ::)

dzięki za powitanie! :)Dziewczyny pewnie wypoczywają i dopieszczają swoich facetów. Mój chyba ogląda tv, a może śpi ale i tak powie że ogląda. :laugh: ;) Co chcecie o mnie wiedzieć?

tak albo i nie, kupił mi mąż dziś taki czarny plaster, nie wiem czy znacie - włąśnie na takie bóle krzyża i stawów. no i już miałam sobie przykleić... a tu - nie stosować w okresie ciąży i karmienia :mad: wrrr :mad: i tyle

a mój mąż poszedł sobie w cholere i jesteśmy same :p dzięki temu chociaż posiedzę z Wami, bo tak to wieczorem nigdy mi nie da tu pobuszować ::)

Beatka pije drinka za twoje zdrowie(bo cos krucho bylo z nim ostatnio) no i za te twoje kaloryfery ;D, co by grzaly dobrze,ale nie lepiej od mezusia ;D(bo najlepszy kaloryfer to mezus) ;).
NO i gdzie sie podzialy te nasze wszystkie Mamuski, witac gosci trzeba,a te gdzies sie rozmyly ???

jak to co?? wszystko!! ;D ;D ;D ;D

beatka pisze:
tak albo i nie, kupił mi mąż dziś taki czarny plaster, nie wiem czy znacie - włąśnie na takie bóle krzyża i stawów. no i już miałam sobie przykleić... a tu - nie stosować w okresie ciąży i karmienia :mad: wrrr :mad: i tyle

a mój mąż poszedł sobie w cholere i jesteśmy same :p dzięki temu chociaż posiedzę z Wami, bo tak to wieczorem nigdy mi nie da tu pobuszować ::)
ups! no to szkoda tych plastrów :( :(

reklama
Mam daleko chyba do kazdej z was . No może z wyjatkiem Ineczki. Aktualnie trochę zmieniłam wygląd. Pracuję w nielubianym przez większość zawodzie, ale bardzo popularnym wśród kobiet :D. Co ja jeszcze moę o sobie powiedzieć?

Do góry