reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
Mój mąż to też alergik ale na szczęście nie zbyt wielki. Może małą to ominie. On na trawę uczulony i na różne pyłki. W lato zawsze zakatarzony jest. Paskudna przypadłość. :p

dostałm juz pierwszą @ po porodzie i musze wam powiedziec ze czuje sie okropnie boli mnie brzuch a leci ze mnie jak z prosiaka

wczoraj trafiłam do szpitala z podejrzeniem wyrostka po 5 godzinach roznych badan dowiedziałam sie ze to jakies zmiany chormonalne i mogłam isc do domu ale musze zrobic jeszcze USG brzucha i wykluczyc jakies nieprawidłowosci po cieciu cesarskim

mnie tez pierwszy @ bolal
i nastepne tez
a za tydzien ide sobie zalozyc ta wkladke hormonalna :)
moze mi przejdzie:p bo tablety nie pomagaja

a przed porodem nie wiedzialam co to bol...
3mkaj sie gabi!!!

w ramach sprzatania naszego forum pozwoliłam sobie skopiowac posta z innego watku i rozwinąc mysl tutaj ;D

Aniulka pisze:
No to może ja tez dołącze do Was nad morze... My się też wybieramy tylko nie wiemy jeszcze dokładnie dokąd. Ja bym chciała na Hel bo sie zakochałam ale mąz coś sie ociąga i chce " zwiedzić" inne nadmorskie kurorty

Aniulka a może przekonasz Twojego męża, że nasi mężowie sa fajni
i mogli by się poznać na Helu ? ;D

hyhyhy a anineczka napisała posta w galerii ;D ;D ;D ;D ales Ty spostrzegawcza, no no no
koreczek cwany jak lisek :D napisała sobie na kartce kto ma kiedy urodzinki i ma wszystko pod kontrolą :)

reklama
kangurki pisze:
my chcielismy ale nie zdazylismy z ta krwia:p

moze to i lepiej:>>>>

ale OZON to nie jest zaden wyznacznik wg. mnie
ten artykul jest z gazety i naprawde to nie musi byc prawda

ja nie wiem co zrobic z maksa katarem bo normalnie sie dusi od niego...daje mu nasivin, sterimar, masc majerankowa nawet i witaminki i herbate z cytryna i miodem i nic:(

szkoda, że nie potrafię pomóc, nie mam pojęcia co można jeszcze zastosować ::)
a jakiaś maść pod nosek inna niz majerankowa ?

faktycznie to nie musi byc prawda
tymbardziej, że lekarz wypowiadający się źle o tego typu praktykach samm miał bank krwi, który zbankrutował :p

tak się pocieszam, że będzie ok, a jak nie to prawnik pójdzie w ruch i tyle

Do góry