reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

o Grooha towarzystwo z wyzszych sfer ;D

a co do rajstop to ja noszę w zimie nie ruszam się bez nich pod spodniami na dwór straszny zmarżluch jestem ::)
moje zapalenie powoli mija zadziałał antybiotyk odczuwam ulgę uff.......
ale w stringach i tak będę chodziła i mąż może sobie gadać :p

reklama
Ja już prawie zdecydowałam się na pobranie. Jednak poczytałam trochę na temat szans wykorzystania tego w naszym kraju i na świecie. Rozmyśliłam się i chyba dobrze zrobiłam.

my chcielismy ale nie zdazylismy z ta krwia:p

moze to i lepiej:>>>>

ale OZON to nie jest zaden wyznacznik wg. mnie
ten artykul jest z gazety i naprawde to nie musi byc prawda

ja nie wiem co zrobic z maksa katarem bo normalnie sie dusi od niego...daje mu nasivin, sterimar, masc majerankowa nawet i witaminki i herbate z cytryna i miodem i nic:(

A ten katarek to może jakiś alergiczny jest...oczywiście aby tak nie było. U nas katarku na całe szczęście jeszcze nie było żadnego :)

witajcie!
izis dobrze, że Ci już lepiej, wracaj nam do zdrowia szybciutko :)
kangurki nie wiem co Ci poradzić, niestety i na szczęście jeszcze nie przerabiałyśmy kataru, sterimar jest podobno b. dobry
grooha że jest eurodeputowanym to jeszcze o niczym nie świadczy. ja to bym tych wszystkich polityków w kosmos gdzies wystrzeliła :p
ja też się rozmyśliłam odnośnie krwi pępowinowej tak jak Winia , do tego u nas wszystko jest możliwe i stwierdziłam, że jeszcze pogubią podmienią i kurcze tyle pieniędzy w błoto razem z nadzieją, więc dałam sobie spokój i chyba dobrze...

moze faktycznie to alergia???
tym bardziej ze moj maz ma od 2 mcy non stop kaszel i tez od alergii...
pojde pozniej do doca z malym, ten do ktorego lazimy jest nawet alergologiem ;D

my też chcieliśmy pobrać krew pępowinową ale rozmyśliliśmy sie po publikacji jakiegos tam profesora który powiedzial ze przez najblizsze ileś tam dziesiat lat nauka nie bedzie jeszcze w stanie wykorzystac mozliwości jakie daje ta krew, a nie wiem czy słyszałyście z e w stanach przechowują zeby mleczaki bo ponoc mają te same właściwości co ta krew :) :)

reklama
Do góry