reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
Doxa około 20 min, dokładnie nie pamiętam.

Aniulka jak juz pisałam wczoraj fajego masz tego faceta w domu
a mój mąż powiedział, że zdjęcie jest dobrze zrobione
jak juz on coś takiego powiedział, to ja jestemm w szoku, bo przeważnie widzi błędy w technice wykonywania zdjęcia
nie często chwali cudze fotki ;D
on ma bzika na punkcie fotografi

No to lecę do fryzjera ;D

Juz jestem bylam u lekarza prawie 2h ! badal badal i nic mi nie powiedzial :( on tam nic nie widzi przez co moglo by mnie bolec :mad: Widzialam tez swoja dzidzie !!!!!!! Jest super A taka wredna nie potrafie opisac tego co dzisiaj widzialam lekarz mi dal sie bardzo dokladnie przygladac :) pokazal mi jego czesc ciala glowki razem z raczkami i byl akurat moment kiedy myslal nad kopnieciem chyba Bo wiercil glowa a za chile kopa dostalam :) :) :) Dowiedzialam sie ze plod jest bardzo zdrowy i jak by nawet teraz sie urodzil to by napewno zyl :laugh: Tylko jeden maly problem do tej pory nie wiem co to bedzie chlopak czy dziewczynka :mad: za kazdym razem kiedy lekarz staral sie zobaczyc to mial nogi jakos tak mial ze nic nie mozna bylo zobaczec :( :( :( :( :( :( :(

Kociak no to super że wszystko gra! Ty chyba po prostu zbyt nerwowa jesteś i przez to te Twoje dolegliwości. A to że nie znasz jeszcze płci dziecka? to pestka WAŻNE,ŻE JEST ZDROWE I SILNE! Ja jak byłam w ciąży z Kubą to się dowiedziałam że będzie chłopiec dzień przed porodem! ;D ;D :p

Ja juz chyba nie chce wiedziec nie wiem zobaczymy jak bedzie na usg widac to mi powie :) :) :) :) :) mam brac tylko nospe forte nic innego

Wal śmiało, nie pękaj my tu wszystkie chcemy wiedzieć. ja będę strzelać mogę? tYLKO SIĘ NIE OBRAŻ JAK NIE TRAFIĘ....

skoro mówisz że taka młoda jesteś to tak se myślę 18?

reklama
Do góry