reklama
M
Melanie
Gość
Doxa około 20 min, dokładnie nie pamiętam.
Aniulka jak juz pisałam wczoraj fajego masz tego faceta w domu
a mój mąż powiedział, że zdjęcie jest dobrze zrobione
jak juz on coś takiego powiedział, to ja jestemm w szoku, bo przeważnie widzi błędy w technice wykonywania zdjęcia
nie często chwali cudze fotki ;D
on ma bzika na punkcie fotografi
No to lecę do fryzjera ;D
Aniulka jak juz pisałam wczoraj fajego masz tego faceta w domu
a mój mąż powiedział, że zdjęcie jest dobrze zrobione
jak juz on coś takiego powiedział, to ja jestemm w szoku, bo przeważnie widzi błędy w technice wykonywania zdjęcia
nie często chwali cudze fotki ;D
on ma bzika na punkcie fotografi
No to lecę do fryzjera ;D
Juz jestem bylam u lekarza prawie 2h ! badal badal i nic mi nie powiedzial on tam nic nie widzi przez co moglo by mnie bolec Widzialam tez swoja dzidzie !!!!!!! Jest super A taka wredna nie potrafie opisac tego co dzisiaj widzialam lekarz mi dal sie bardzo dokladnie przygladac pokazal mi jego czesc ciala glowki razem z raczkami i byl akurat moment kiedy myslal nad kopnieciem chyba Bo wiercil glowa a za chile kopa dostalam Dowiedzialam sie ze plod jest bardzo zdrowy i jak by nawet teraz sie urodzil to by napewno zyl :laugh: Tylko jeden maly problem do tej pory nie wiem co to bedzie chlopak czy dziewczynka za kazdym razem kiedy lekarz staral sie zobaczyc to mial nogi jakos tak mial ze nic nie mozna bylo zobaczec
Kociak no to super że wszystko gra! Ty chyba po prostu zbyt nerwowa jesteś i przez to te Twoje dolegliwości. A to że nie znasz jeszcze płci dziecka? to pestka WAŻNE,ŻE JEST ZDROWE I SILNE! Ja jak byłam w ciąży z Kubą to się dowiedziałam że będzie chłopiec dzień przed porodem! ;D ;D
reklama