reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

a gdzie reszta wrześniówek, czyżby leczy kaca... ??? ??? >:D dziewuszki stawać z łóżeczka i pisać w tym nowym roczku, co był jeszcze lepszy od poprzedniego :)
Ineczka dziękuję :-* :-* :-*

reklama
dołączam się do życzeń, 100 lat siwasku, witaj w gronie 24-ro latek :laugh:

a dla Was wszystkich jeszcze raz najlepszego w Nowym Roku!

my byliśmy u szwagierki, było baaardzo miło i spokojnie, wypiłam chyba z pół butli szampana ( a nie porozlewałam tak jak Melanie ;)), bo nikt poza mną nie lubi :p
co do Majki - spała jak zwykle, troszkę się przestraszyła nowego miejsca, ale ok. 22.30 już usnęła troszkę pochlipując i spała oczywiście non stop do 9.30 ;D fajerwerki żadego dziecka nie obudziły (było ich w sumie 4 ) my pooglądaliśmy w domu z 13 piętra, a ja spać poszłam o 3 , tyko źle spałam, bo ja domatorka jetem i nie lubię poza domkiem spać...
troszkę kiepsko zaczął mi się ten 2006, bo z rana jak pzewijałam Majke, to tak mi łupneło w krzyżu, że już ani wyprostować się nie mogę ani schylić i boli mnie koszmarnie, troszkę doła podłapałam przez to :(

gabi, przemyśl wszytsko bardzo dokładnie i trzymam kciuki za Twoją właściwą decyzję, oby wzystko Wam się ułożyło jak należy :-*

Gabi ja również dołączam sie do tego co naskrobały dziewczyny
przede wszystkim liczę na Mikołajka i Twoje szczęście co kolwiek miało by się wydarzyć :)

Beatka
no ta Twoja lalunia jest niesamowita
a mamusia bidula :( mam nadzięję, że jutro obudzisz się wyspana i zapomisz o bólu w kręgosłupie :)

Macie przepiękne dzieciaczki. I jakie już duże!!!! :) Rosną jak na drożdżach. Galeria jest super pomysłem i bardzo lubię ją oglądać :)
Jeszcze raz wszystkiego dobrego dla Was wszystkich z okazji Nowego Roku. :-*

uff, ja tez mam taką nadzieję. jutro idziemy na gimnastykę z Majką, ale chyba mi by się bardziej przydała ;D zobaczymy co sie da zrobić ::)

siwasku, ona ma to chyba po prostu po rodzicach ;D też lubią pospać :laugh:
a co robię? hmm, podświadomie np. usypiałam ją zawsze w jednym miejcdu, znaczy na kanapie i nie próbowałam różnych sposobów jak nie chciała usnąć i wie, że jak tam leży to czas spać. potem ją przekładam do łóżecka i nigdy nie protestuje ani nie budzi się przestraszona. ale większość to taka jej uroda i nasze szczęście, bo od początku spała po 6 godzin jak miała 2 tygodnie ::) a od kiedy skończyła miesiąc przesypia całe noce i ani jednej nie zarwała ;D

Gabi ja też trzymam kciuki, zeby ten nowy rok przyniósł jakies własciwe i dobre dla was rozwiązanie tej sytuacji.

no to beatka masz niezłe szczeście :) ja wstaje w nocy zawsze, ale co tam juz sie przyzwyczaiłam, bo igusia tylko szybciutko zje i spi dalej, zadnych tam nocnych ekscesów :) :) :)

reklama
Siwasku sto lat sto lat.... życzę Ci aby ten rok był tak samo dobry jak ten albo nawet sto razy lepszy, powodzenia na studiach, abyś przez ten rok przebrnęła spiewająco, aby Igunia rosła Ci na potęgę i była zawsze Twoją dumą, życzę Ci też wiele radości i miłości i spełnienia marzeń.

mbukiet11ad4ii.jpg

Do góry