reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

no dobra jeszcze sie pochwale, choc właściwie nie ma czym, bo dzis mam urodziny i staję sie starsza :p, kończę 24 lata i aż mąż sie zdziwił że to juz tyle, bo jak zaczynaliśmy to miałam 17-cie ;D :D

reklama
Siwasek oby sie spelnily Twoje zyczenia ;) i...

WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE - zdroweczka, szczescia i MILOSCI!!!
Gratulacje :) ;D ;D ;D

Tez chcialabym miec 24 lata... znowu ;)
fajnie, ze juz tyle jestescie razem!!!

dzieki Blanus :) :) :)
buziaki :-* :-* :-*
ach te lata tak szybko lecą, mi to się wydaje ciagle ze mam 18 ::) ;D i zawsze sie mocno dziwie gdy podaje gdzies swój wiek i sie okazuje ze mam troche wiecej jak 18. :p :p

Kochane Babeczki ;D
kolorowych dni i spelniajacych sie zyczen ;D
i niech ten roczek bedzie zaczarowany ;D

Siwasku ;D

spelnienia Najskrytszych marzen ;D zdrowka i pomyslnosci ;D
jestes prawdziwym Nowym Roczkiem dla swoich bliskich, zwlaszcza dla Twojej mamy,
zloz jej od nas zyczenia, bo dla niej 1 stycznia to wyjatkowy dzien - urodzila Ciebie  ;D

ciesze sie, ze noc sylwestrowa uplynela Wam szampansko ;D
mialysmy huczna noc, mala zaczela balowac od 22-giej
byla bardzo glosno a o polnocy byly krzyki ;D
ok 2 w mieszkaniu nad nami rozszalala sie prywatka,ale wymeczeni pijanstwem mleczkowym padlismy w objecia Morfeusza
odsypialismy do 11tej ;D
nie przypuszczalam, ze bedzie tyle huku ::)

Wszytkiego najlepszego w
Nowym Roku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Życzę Wam szczególnie by Wasze Kruszynki rosly zdrowo :)

8.jpg

Do Siego Roku!!!

W NOWYM ROKU DUUŻO SZCZĘŚCIA, ZDROWIA, DLA WSZYSTKICH MAMUŚ (I TATUSIóW ;)) Z BABYBOOM i WSZYSTKICH NASZYCH DZIECIACZKÓW... PRZESYŁAJĄ KAROLINA I JULKA

:-* :-* :-* :-* :-*

reklama
helooooooooooo ;D

hmmm... od czego zacząć ::)

Siwasek przyjmij najszczersze życzania urodzinowe, zdrowia i spełnienia wszystkich marzeń :-*

Mówiłam wcześniej, że napiszę do Was o północy ale... mój kolega u którego byliśmy wymontował jakąś część ze swojego kompa >:D i nie mogłam do Was napisać :(
wszyscy sie ze mnie śmiali, że kilka minut po połnocu usiadłam do kompa, zamiast bawić się z nimi ::)
no trudno, może w następnego sylwestra będę na bb ;) :D

Kolejna sprawa - muszę Wam powiedzieć, że jestem w szoku :o bo moje dziecko jak usnęło o 22.30 to spało do 4 :o a jeszcze lepsze jest to, że akurat wchodziliśmy do pokoju, bo skończyliśmy o 4 imprezkę :)
w ogóle sie nie budziła na karmienie 8) i głośne fajerwerki wcale jej nie przeszkodziły w słodkim śnie ;D
już nie wspomnę o moich głośnych znajomych i o ich 7 miesięcznym synku, który o 4 rano zdecydował, że pora wstać :o (po godzinie zabawy zasnął )

ogólnie jestem bardzo zadowolona z naszego sylwestra, było smiesznie, fajnie i zbiłam lampkę oraz wylałam szampana :p
kręciliśmy troszkę kamerką i pstrykaliśmy dużo fotek, będzie co oglądać :)

a jak sprawowały się Wasze dziecki ?? ;)

Do góry