reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

a mi sie nie chce sprzatac :p, i tak nie bede u siebie w domu na swieta...to po co? hehe...posprzatamy porzadnie po swietach bo lukaszek bedzie mial urlop ::) ;D
jutro rano wyjezdzamy do moich rodziców...ciekawe jak moja igunia zniesie ten pobyt w innym miejscu...na razie tylko raz wyjezdzała na chrzciny i było ok, ale była młodsza :)
a my nie mielismy problemu z chrztem, choc moju brat był chrzestnym a jest po rozwodzie i xsiadz nie wymagal zadnych kartek od spowiedzi :)

reklama
czesc ;D zapracowane dzis jestescie
wlasnie zrobilam sobie chwilke relaksu i podczytuje forum
Milenka spi ;D
porobilysmy rano juz wszystkie zakupy i do wieczora bedziemy gotowe

chcialam sobie usunac u chirurga znamie ze skory, ale trafilam na takiego bez kontraktu i wymieklam jak sie dowiedzialam, ze samo badanie dermoskopem kosztuje 150zl
a ja piepszykow do zbadania to mam raczej sporo, wiec poszukalam szybko innego i zaraz po Nowym Roku do niego podreptam, niezle mi sie zacznie ten 2006 ;D

Melanie, ale jazda z tymi spowiedziami, u nas to nawet osoba jedynie ze slubem cywilnym nie moze byc chrzestnym, powariowali :(
ale w prawie koscielnym mowi sie tylko o obowiazkowym jednym świadku chrztu, wiec tylko jedna osoba musi miec wszystkie papiery do chrztu

Siwasek, masz racje, grunt to sie nie stresowac swietami i tym calym zawrotem glowy, ludzie od tego robia sie tacy nieprzyjemni, na ulicach to spokojnie sie przejechac nie da, zeby ktos kogos nie op...al
moja pszczolka wczoraj tez jakas niedojedzona byla, a w nocy to wyjatkowo az 3 razy sie kazala karmic  ::)

Marta bardzo sie ciesze, ze tak sie cieplo i rodzinnie u Was podzialo ;D

co do tej korytarzowej reklamy to ona mnie tez baardzo smieszy, ale jeden argument mnie przekonuje, zeby jej nie bylo: dla dzieci w klasach 1-3 (kt. zwykle maja zajecia w osobnym skrzydle szkoly) uswiadomienie, ze nauczycielka moze tak drzec morde jest czesto traumatyczne

Beatko mnie kregoslup pobolewa jeszcze od porodu, ale tobie to chyba trzaslo niezle i do tego to zimno w domeczku  ::) kaz sie mezowi wygrzac i wracaj do zdrowia kochana ;D

Aniulka chyba dobrze ze ta niedoszla chrzestna wczesniej wymiekla, bo pozniej by sie tylko migala, myslac ze tylko o kase chodzi

Wrześnióweczki moje ukochane, ponieważ już wieczorkiem emigrujemy do rodzinki na święta...
Chcę wam kochane życzyć przespokojnych Świąt Bożego Narodzenia, oby wasze aniołki smacznie spały po rozpakowaniu prezentów, no i oby im smakowało karpiowe mleczko.
Dla mam chorych życzę zdrówka, dla dzieciaczków chorych życzę zdrówka, a dla całej reszty naszej ferajny życzę omijania choróbsk szerokim łukiem.
Dla nas wszystkich życzę pokładu cierpliwości, góry pampersów w promocji, małży pomocnych jak nigdy, dzieciaczkowych buzialków bez skaz i uczuleń, słoneczka na zimowych spacerkach i spełnienia waszych cichych pragnień.
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :angel: :angel: :angel: :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

beatka pisze:
łojć! ;D w mikrofali to sie zdarza ::)

hehehe obdrapałam to przypalonie i jest super ;D

byliśmy dzisiaj na 19 na naukach przed chrztem
ksiądz był super
powiedziłał:
o chrzcie poczytacie w internecie ;D
i załatwił tylko sprawy organizacyjne tj, opowiedział jak mamy usiąść kiedy co mówić
ogólnie spotkanie trwało może z 15 min i bardzo dobrze, bo Pariska była z nami :D

mam takie głupie pytanie :mad: jak sie spowiada ?? :p ;D bo ja już zapomniałam :mad:

Widze ze kobitki sie oderwaly wkoncu od innych zajec :D
Melani jestes fajowa ;D
To pytanie o spowiedz jest git ;D ;D
Ale ja sama nie pamietam tej regulki ;wiem ze jest cos takiego "wiecej grzechow nie pamietam za wszystkie serdecznie zaluje i poprawe obiecuje"
A pozatym wiekszosc ksiezy sami olewaja ten wierszyk,po prostu "kawe na lawe"

hehehe ten ostatni kawałek tez pamiętam :p

i na poczatku jest:
w imię Ojca i Syna i Ducha Świętego
Po raz ostatni byłam u spowiedzi świętej ::)..... 3 lata temu, bo brałam ślub :p....

a dalej ???

Anineczka ja fajowa ::) :mad: ???

choinka.gif
Wszystkim wrześniowym mamusiom i dzieciaczkom oraz tatusiom życzenia pogodnych i radosnych Swiąt pieknej choinki pachnącego makowca pysznych karpików i prezentów bez liku przesyła ciotka Ania z Kubusiem i Łukaszkiem i ich tatusiem
mnostwaprezentow.gif

a dalej jest z pokorą i żalem spowiadam się z grzechów moich ;D ;D ;D ;D ;D

reklama
Kochane wrześniówki :)
jesteście dla mnie w pewnym sensie bliższe jak rodzina, bo rodzinie (oprócz córeczki i męża ) nie poświęcam tyle czasu i nie bawię się z nimi taaaak dobrze ;D

Zokazji naszych pierwszych "wspólnych" świąt życzę Wam wszystkiego co najlepsze, najzdrowsze, najweselsze, najpiękniejsze, najwspanialsze, najmądrzejsze ....
z kilkoma wrześniówkami znamy się prawie od początku ciąży a teraz już mamy nasze dzieci koło siebie, minął prawie dokładnie rok od poczęcia naszych dzieci
naszych najwspanialszych wrześniowych dzieci, niektóre urodziły się w innych miesiącach ale to i tak są nasze wrześniowe dzieciaczki
Inne koleżanki wrześnióweczki dołączyły niedawno ale pasujemy wszystkie do siebie jak ::) .... niemowlęca dupka do pieluszki ;D
Kochane, wirtualny świat nas połączył i chwała mu za to :D alleluja :D
Wszystkim wyjeżdżającym wrześniówkom, życzę bezpiecznego wyjazdui powrotu - szerokiej drogi !!

Kochane już kończę ten monolog dodam jeszcze tylko, że z Wami jest w życiu fajniej
życzę Wam i sobie, żebyśmy jeszcze przez wiele lat składały sobie życzenia świąteczne :-* :-* :-* :-*

Do góry