reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

No mogłą iśc do innego ale nie poszła ::)
mówiła, że może jak jutro przyjedzie to porozmawia z proboszczem mojej parafii ::)
ale po co taki stres a jakby sie nie udało ?
więc doszłyśmy obie do wniosku, że zrobię tak jak zrobiłam

powiem, że nie ma tego złego.... :)
chyba jestem zadowolona
widocznie tak miało być :)

reklama
a słyszałyście o tej reklamie z nauczycielką?
Ja Wam sie napowydurniam jeden z drugiiiiiiiiiiiiiim !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

podobno środowisko nauczycielskie jest oburzone i nie będzie juz emisji tej reklamy ::)

Ja słyszałam o tej reklamie hihihi

Moja niedoszła mi odmówiła bo ona lubi się spełniać ( finansowo) a akurat miała spore wydatki ::) ::) ::) ::) ::) ;D ;D ;D ;D ;D Dla mnie to smieszna wymówka bo nam nie o pieniadze chodzi tylko o dobro dziecka, no ale cóż... ludzie sa dziwni.

ja nie znam tej reklamy, bo tv nie miałam...a i właśnie dostałam w prezencie pod choinkę :p
i co, taka straszna? moja mama jest nauczycielką i nie skarżyła się ;D

Ja juz zmykam do łóżeczka bo od 7 na nogach jestem a mój łakomczuch co 2 lub 3 godziny budzi sie na papu więc duzo snu do rana mi nie pozostało. Miłej nocki życze wszystkim mamusiom i kolorowych snów

śmieszna raczej jest ta reklama a nie straszna
nie kumam dlaczego mogli sie poobrażać
nasza Joanka tez jest nauczycielką i to jej ulubiona reklama
poobrażali sie chyba Ci co się tak wydzierają a udają, że tacy nie są ::)

Aniulka no widzisz, to u Ciebie tez zadziałało przeznaczenie ;D

Beatka gratuluję prezentu, ja lubie miec tv, niektórzy żyją bez ::) może tak jest fajniej ::) hmmm nie wiem

reklama
Do góry