reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Melanie pisze:
w imię Ojca i Syna i Ducha Świętego
Po raz ostatni byłam u spowiedzi świętej ::)........ 3 lata temu, bo brałam ślub :p...

Aniulka pisze:
z pokorą i żalem spowiadam się z grzechów moich ;D ;D ;D ;D ;D

tutaj mówię grzechy .... ::) :p
potem

anineczka pisze:
więcej grzechów nie pamiętam, za wszystkieserdecznie żałuje i poprawę obiecuję

i co dalej ???

reklama
Melanie aż mi ciarki przeszły...i wzruszyłam się.... to faktycznie juz spory kawał czasu się znamy i nasze dzieciaczki tak na prawdę w tym świątecznym czasie kończą roczek swojego życia od momentu bicia serduszka....

no i dalek ksiądz Cię rozgrzeszaj i mówi Ci idź w pokoju a ty amen albo Bóg zapłac ;D ;D ;D

Najserdeczniejsze życzenia: Cudownych Świąt Bożego Narodzenia Rodzinnego ciepła i wielkiej radości, Pod choinką zaś dużo prezentów, A w Waszych pięknych duszach wiele sentymentów. Świąt dających radość i odpoczynek. Życzę wszystkiego najlepszego Wam, Maluchom, Panom Tatom niech kazdy dzien będzie lepszy (albo przynajmniej nie gorszy od poprzedniego), niech każda noc będzie spokojna i przespana niech dzieci rosną "taaaaaakie duze" i "taaaaakie madre", mamy niech pieknieją, a tatusiowie po "szybkiej" krzywej zblizaja do idealu

16819tc.gif
17510cs.gif

Aniulka pisze:
Melanie aż mi ciarki przeszły...i wzruszyłam się.... to faktycznie juz spory kawał czasu się znamy i nasze dzieciaczki tak na prawdę w tym świątecznym czasie kończą roczek swojego życia od momentu bicia serduszka....

no i dalek ksiądz Cię rozgrzeszaj i mówi Ci idź w pokoju a ty amen albo Bóg zapłac ;D ;D ;D

acha
no to super
tyle zapamiętam ;D

dla mnie to tez wzruszające :)
a dzisiaj jak usłyszałam Paris przez telefon to mi klucha stanęła w gardle :)
no coś wspaniałego, spróbujcie, zobaczycie jaki czad :D

dziekuję za życzenia koleżankom :-* :-* :-*

Niech ten cudowny pełen magii czas świąt przyniesie Wam wiele szczęśliwych chwil, a Nowy Rok niech spełni Wasze najskrytsze marzenia

Chcialam wam zyczenia zlozyc jutro,ale teraz mi glupio jak czytam te wszystkie powinszowania.
Sniegu po nerki
Wesolej pasterki
Prezentow moc
Sexu co noc
Pysznego bigosu
Gwiazdki z kosmosu
I udanego wskoku do 2006 roku

A tak na serio Dziekuje ze jestescie, zyczonka dla Naszych SKARBOW

Kochane Wrześniowe mamusie życze Wam i waszym rodzinkom wszystkiego co najlepsze, szczęścia, radości i przede wszytskim zdrowia, niech nasze pociechy rosną szybko i rozwijaja sie pięknie, przynosząc nam każdego dnia szczęście :laugh: :laugh: :laugh: dziekuje ze jesteście :) :) :) A ijjeszcze pod choinką fajowskich prezentów i duuzo śniegu za oknem

nigdy nie potrafiłam składać życzeń :p niestety :-[
jutro ranio wyjezdzam wiec na świeta mnie nie bedzie z wami.3majcie sie ;D ;D ;D

reklama
a oto choinka którą sama wybrałam prawie sama przytargałam i całkowicie sama ubrałam  ;D .
pc2300019zi.jpg

zawsze ubieram ją rano w wigilę, ale ubrałam ją juz dzisiaj, bo przy laluni to nie można tak dokładnie wszystkiego zaplanować :)

Do góry