reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
hej dziewczyny! u mnie dziś i wczoraj totalny kryzys, połamało mnie w krzyżu, ledwo się ruszam, a dziś akurat miałam latanie po lekarzach z Majką. a do tego mam 18 st w domu , jest zimno zaj...iście a te ch..e z administracji pojechały sobie na wakacje i będą w Nowym Roku. Majkę ubieram do spania w 10 warstw, bo boję się, że zamarznie mi dziecina, ech do du.. to wszystko

siwasek pisze:
kurcze po kim Pariska ma taka siłe w nogach ::) moze po chrzestnym ??? :) ;)
hyhyhy

właśnie wyszedł on nas chrzestny Pariski,
wypilismy sobie winko i poplotkowaliśmy

wiecie co?
zadzwoniła dzisiaj do mnie przyszła niedoszła mama chrzestna Pariski (jest rozwódką ) i ksiądź jej nie dał rozgrzeszenia
i powiedziła, że bez rozgrzeszenia nie przyjmie komuni, no i kartke od spowiedzi ma nie podpisaną ::)
ja to bym sobie sama podpisała ale ona ma swoje sumienie, które absolutnie sie różni od mojego,
więc zaproponowaliśmy matkowanie mojej fajnej koleżance OLI, tej u której bawiłam sie na wieczorze panieńskim i na weselu jak byłam w 9 miesiącu ciąży

i tym sposobem mamy szybką zmianę mamy chrzestnej tuz przed chrzcinami ::)

reklama
Melanie a nie mogła ta przyszła niedoszła matka chrzestna iść do innego księdza??? czasami zdarzają sie przebłyski dobrej woli wśród księży...

No ale dobrze, że szybko znalazłas wyjście awaryjne bo ja tez miałam problem z chrzestą i tym sposobem moje dzieci maja tych samych rodziców i chrzestnych ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Do góry