reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
Kangurki, ja mam odwrotną sytuację: moi teściowie zwariowali na punkcie wnuczki i sami najlepiej wiedzą jak karmić, przebierać,nosić, bawić itp. Milion porad na minutę. A najlepiej, żebym sobie poszła odpocząć a oni zajmą się małą. Na szęście mieszkamy w innym mieście i możemy się widywac tylko na święta ;) Ale rozmowy tel. też potrafią być irytujące...No więc ciesz się, że masz tyle swobody i sama możesz decydować o swoim synku. A dziadkowie może dojrzeją do swojej roli za jakiś czas i jeszcze będziesz chciała, żeby było tak jak teraz ;)

ach Ci teście :p
ja z kolei mam zupełnie inną sytuację

kangurki ja pamiętam jak juz kiedyś pisałas o teściach :p
i to co dzisiaj przeczytałam, to faktycznie świnie z nich paskudne :p
ale swoim zachowaniem pokazuja jak im słoma z butów wystaje :p :p :p

a Ty jesteś laska z klasą i zostań taka, nie zmieniaj się :-*

Mada a u Ciebie to coś w stylu zagłaskac kotka na smierć
taka nadopiekuńczośc i nadmierna troska bywa gorsza od faszyzmu :p

u mnie z kolei jeszcze inna historia
teżciowa w ciąży widziała mnie 3 razy i uszypliwe uwagi były od momentu jak mnie poznała
a teraz już nie szczyie :p :D tylko kupuje Parise prezenty, które są raczej... :p
a jak do nich idziemy to ja się wku...., bo jakąś taką nerwową atmosfere wprowadza
lata naoko Pariski i gdaka :p
jak wracamy do domu to dziecko mi ryczy i nie można jej uspokoić :p
wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr >:D

faktycznie-moi tesciowie to buraki

mada ale ja nie chce od nich zadnego zainteresowania jest mi zwyczajnie przykro ze nie akceptuja nas jako rodziny jest tylko ich synek i reszta:(((

Chyba nie ma teściów idealnych....chociaż moja teściowa ostatnio sie poprawiła...hihi. Tz. nadal rzadko u nas bywa (nie gniewam się za to na nią ) ale lupiła małej kilka razy mleko, powiedziała, że zasponsoruje basen i da na kombinezon jak małą z tego wyrośnie. Aż mnie zatkało. Może dorasta do roli babci ;D

Winiu i taka tesciowa to ja bym kciala miec
a najbardziej to bym wolala nie miec zadnej:DD

Wymiotowalam dzis 7 razy-zapowiadaja sie ciekawe swieta:p

Ja z moją żyję dośc dobrze bo się prawie wcale nie widujemy ;D ;D
Kuruj się matulko..bo kto będzie z Maksem na sanki chodził. A choroba to dobra wymówka aby za długo na wieczerze nie siedzieć >:D

sama byl z przyjemnoscia na sanki polazla albo jakis kulig...a nawet nie mam sily posprzatac:(prania 3 dni nie robilam i maksowi sie rzeczy koncza:p
ale ladnie snieg u nas pada
takie wielkie platki-prawdziwa zima:D ;D

reklama
A u mnie całą noc deszcz padał. Pewnie piekne błotko dziś na drogach. Jedynie słoneczko świeci i to jest pocieszające. :p

Do góry