reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

to żem sobie popatrzyła na laski pól chudsze odemnie przed spaniem :p
nie zasnę teraz ::)
Emilia rzeczywiscie podobna do naszej pani M

wkurzam się bo chciałam zdjęcia wkleić , ale żaba mi sie nie chce otworzyć :mad:

upiekłam dzisiaj dobry placek, 10 minut trwało przygotowanie go
1 godzina pieczenie
przepis wziełam z lipcówek
wyszedł super
Igor zachwycony, bo uwielbia ciasto

godzina zero sie zbliża, w poniedziałek wraca mój mąż
ale sie cieszę ;D ;D ;D

i swięta coraz bliżej...

reklama
marta3x pisze:
to żem sobie popatrzyła na laski pól chudsze odemnie przed spaniem :p
nie zasnę teraz ::)
matko boska! ta Emilia mojego wzrostu i waży 46kg :o :o :o ja jak ważyłam 56 to wyglądałam jak śmierć! a teraz... szkoda gadac, jak tylko skończę karmić to wezmę się za siebie, aż wióry polecą >:D >:D >:D
c.d. kolczyków - szukałam i w praniu i tam gdzie wcale bym się ich nie spodziewała... i d...
mam nadzieję, że Majki nie zapomnę, przede wszystkim dlatego, że nie zostawiam jej samej przed sklepami :p

gabi22 pisze:
Melanie- czy to Ty jestes na tych fotkach?

niestey nie
ale ta laseczka też jest z Bydgoszczy :)
Aniulka twierdzi, że jest trochę do mnie podobna
i ja też to widzę :)

marta pewnie dzisiaj wieczorem będziesz w kąpieli pięty drapała pumeksem :D
zawsze z kumpelami się nabiłjałysmy z tego, że przed imrezą się człowiek zawsze zabiera za drapanie pięt hehehe

Beatka z tą Majką, to faktycznie uważaj :D
ja kiedyś obierałam jabłko takim nożykiem z IKEI do ziemniaków
i wyrzuciłam go najprawdopodobniej z tymi oberkami jabłkowymi
bo zgubiłam go z rok temu i do tej pory się nie odnalazł ::) :p

dzień dobru mamunie!
ja wczoraj pociłam się na kolokwiach, jedno pchniete, nie wiem jak pozostałe dwa ale nie nastawiam się zbyt optymistycznie.

beatka, ja tak dwa lata temu szukałam bransoletki, którą kupiłam sobie na sylwestra i niestety ślad po niej zaginął :)

dziewczyny ze strony którą podała Melanie, świetne! wybiorę sobie którąś na tapetę i będę się mobilizować :)

już w listopadzie kupiłam kartki świąteczne, teraz je rozłożyłam i nie mam pomysłu na życzenia, co roku to samo, ale jakos nie moge zrezygnować z pisania. Dziewczynki podrzućcie jakieś życzonka, proszę :)

witam wszytkie mam ciezkie chwile bo pzrestawiam mala na prawie samo butelke piers tylko 3 razy dzienie i samodzielne zasypianie w łóżeczku
troche pracy mnie to wczoraj kostoiwało ale sie udało mam nadzieje ze dzis bedzie lepiej

Jejku ale tu pusto.... chyba wszystkim łącza śnieg zasypał. ;) Chociaz widziałam, że joanka dzielnie piękne pierniki z Majką robiła. Ja może jutro sie zmobilizuje i zrobie pierniki. Kuba będzie miał radochę. A co!

U nas wieje dzisiaj niemożebnie, ale wreszcie nasypało tyle sniegu, że Kuba mógł pójśc na sanki. Właśnie sie wybrali, więc ja myk do kompa. ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Tunia ja pisanych życzeń nie podrzucę, może w necie coś wydzukasz ::)
gratulacjony
z okazji zaliczonego koła :)

Koreczek dlaczego takie zmiany, wracasz do pracy niebawem?

My pojechaliśmy dzisiaj do Torunia
ale...
na wytotówce z Bydgoszczy zawrócilismy
na drodze sam lód :p
i posiane auta w rowach :p

Joanka ale ci pozazdrościłam tych pierniczkow i takiej wspaniałej 'polerowarki'...chcialabym by moja grubaska juz taka była :)

Siwasku, zabawa była przednia, ale muszę wam powiedzieć że to co było na blaszce to już historia, Majka cały lukier z wszystkich ciastek ...pozlizywała, jak kąpałam Krzysia, taka z niej polerowaczka...

A teraz właśnie wróciliśmy z sanek, Suuuper było.

Co do  rzeczy zagubionych, ja dwa dni razu pewnego szukałam swojej portmonetki i znalazłam ją przypadkiem....w zamrażalniku...

reklama
hhihi
to sie nazywa zamrożony pieniądz ;D

a ja Wam się pochwale bukiete jaki wczoraj dostałam od Kasi (zdjęcie w galeryjce ;) )
50 wielkich róż :o
ostatnio dostałam podobny na 18 stkę
czyli 10 lat temu :( :p ;D

40pp.jpg

Do góry