reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
melanie ale masz sliczna szatke :)
Ineczka super ;)
Mnie na sylwestra tez nie bedzie
Bede siedziec u tatu a moze do tego czasu bedzie tam internet ;D

Dobry ;D

U mnie cudowna pogoda za oknem
słońce świeci jak szalone jest pięknie, noralnie żyć się chce jak nie wiem co :D
dziecko rano obudzilo się z takim wrzaskiem, że na bank sąsiadów pobudziła
powód?
położyłam ją na boku do karmienia i przeleciała jej pielucha po porannym siuku :p
i taki wrzask, że adrenalina podskoczyła mi do 90% max :p

no ale teraz bawi się już na macie eduk. i jest git ;D

Miłęgo słoneczego dnia
sia la la la la :D

a u nas śniegu mnóstwo
nie mogłam drzwi otworzyć rano, tak nawiało
wieje nadal
i prądu nie było całą noc
teraz jest ale tylko 1 faza, tzn na górze mam prąd ale na dole nie ma
i nie mam wody bo hydrofor nie działa ::) :p

ale pięknie biało
Igor juz snieg odgarnął i poleciał do sklepu :laugh:

miłego dnia

buuu, a u nas mokro , szaro, beznadziejnie :(
ale cieszę się, że u Was choć pojawiła sie nadzieja na ładną zimę :)

Moje dziecko zawsze budzi się z uśmiechem od ucha do ucha, a do tego nawet jak się obudzi, to potrafi leżeć cichutko, ja się skradam do łóżeczka, a tu... wyskakują dwa węgielki spod kołdry ;D urocza jest

Melanie ja też się cieszyłam, że włosy mi nie wypoadają, a ostatni tydzień - masakra. zbieram je zewsząd, łazienka jest dosłownie usłana, z Majki co chwila zdejmuję, straszne. ale tak podobno ma być, więc się nie martwię!

Miłego dnia Dziewczyny!

ja też się nie marwie
bo jeszcze kilka włosów mam
nawet jak zostaną trzy to zrobie balejaż i będzie się wydawało, że jest ich więcej ;D

Ineczka
dziękujemy za okrzyki :)
tak, tak, dzisiaj Paris kończy 3 miesiące - stara dupka już z niej :D

reklama
Do góry