reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
Ja tam też się boję ciemności. W duchy wierzę i jakby mi nie daj Bóg prąd wyłączyli jak jestem sama wieczorem (np. teraz jestem tylko z małym) to chyba bym uciekła do sąsiadów.
Melanie na co jestes gotowa?

Melanie pisze:
chciałam publicznie złożyć oświadczenie
chyba już jestem na to gotowa ::)

wypiłam dużego Heinekena :p
piwka nie piłam już od pół roku

;D ;D ;D ;D ;D ;D

a myślałyście, że co ??? ;D ;D ;D

chciałam podgrzać atmosfere na forum, bo jakoś pustawo było hihihi

hihihi dowcipnisia ;D ;D ;D

a ja kogos wytropiłam na forum o kim dzidiaj wspominałam i niecierpliwie czekam czy ta kochana osóbka się odezwie ;)

Aniulka co z Twoją głową
odzyskana ??

acha
zapomniałam Wam powiedzieć, że mnie nie będzie na bb na sylwestra :(

idziemy w 3 :) do znajomych co mają małego Norberta 7 miesięcznego
i będzie jeszcze koleżanka z mężem, ta z panieńskiego :)

reklama
no głowę odzyskałam.... pewnie pusto sie tu zrobi w sylwka.... Ja tez mam taką koleżankę co ma córkę w Kuby wieku i synka miesiąc starszego od Łukasza i też coś o sylwku wspominała ale jeszcze nie znam konkretów (nawet nie wiem czy to dalej aktualne) ;)

Do góry