reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Izis łysa nie będziesz :) :) :) ;) ;) ;) obiecuje :laugh: mi na razie nie leca ale chyba wiesz, e na pewno wiesz ze po porodzie to normalne :)

a ja co roku mówie ze koniec z tymi prezentami-pierdołami a jak sie zblizaja świeta to miękne...udziela mi sie ten szał zakupów, ta świąteczna atmosfera i kupuje kazdemu jakis drobiazg :)

reklama
izis pisze:
a tak ni z gruszki ni z pietruszki w jakiej kondycji włosy macie?
bo mi tak zaczęły lecieć że jestem załamana :(
teraz jak sie czesałam to garście włosów mi wychodziły
boziu nie chcę być łysa :(

no ja się cały czas chwaliłam, że mi nie wypadają
ale od kilku dni nie da się ukryć, że na wiosnę będę łysą cip... ;D

U mnie włosy do tej pory w porządku, ale za to mam tragedię z paznokciami. Łamią mi się w połowie, nie wiem co z nimi robić bo to aż boli. Chyba też muszę azcząć jeść witaminy. :(

mi pediatra powiedziała ze koniecznie trzeba brac witaminki jak sie karmi, szczególnie teraz zimą, bo jak sie nie bierze to lecą włosy, pazurki i zęby...ooo Iga krzyczy a miała ju ż spac

Łukasz już śpi od 18,30 no może 40. ::) ale juz dwa razy miał przebudzenie na amku. dostał prawie na śpika i dalej chrapie. Oby do rana :laugh: :laugh: :laugh:

Maciuś tez już śpi od 20. Jakoś tak mi ładnie zasypia zawsze o tej samej porze i budzi się około 4, więc spokojnie możemy sobie z mężem nawet gdzieś wyjść, tylko ja w ogóle nie mam ochoty.

no włąśnie z tym wychodzeniem.... kiedys tez mi sie tyłek rwał a teraz... nie chce mi sie nigdzie wychodzic i z nikim spotykac.... starzeję sie

Ja mam dokładnie tak samo... Gdyby było lato to co innego. A teraz to tylko się wbić pod kocyk i czekać aż się zmieni ta cholerna pogoda. :mad: :( Ja już mam trochę doła bo co to za Święta? W zeszłym roku w Wigilię było +10 stopni i padał deszcz. W tym pewnie będzie podobnie.

reklama
Siwasek obiecujesz trzymam cię za słowo :) :) :) ;)
wiem że po porodzie to normalne ;)

Kuba tez spi od 19 i jeszcze nie wstał na amku koło 2 pewnie wstanie ::)

Do góry